Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69827 Spol:  Nebitno
|
 Nakon što je obišla gotovo cijelu Hrvatsku, akcija Društvene Mreže Građana HDZ NIKAD VIŠE nastavila je svoj rad i u Slavoniji, točnije u Osijeku i Vinkovcima, gdje su se čak i sugrađani pridružili i pomogli im.
Iz DMG kažu kako su samo dva aktivista bila u mogućnosti preuzeti odgovornost da nastave akciju, tako da im je bila potrebna pomoć sugrađana koji su vrlo rado pripomogli slikajući aktiviste kako drže transparent, postavši tako i sami aktivisti.
- Na upit građana za koju se stranku izvodi akcija, naš odgovor je bio da je to građanska akcija koja nije organizirana od strane stranaka. Na to smo dobili samo riječi hvale i podrške, a one su nam naravno dale vjetar u leđa i nadu da ipak bolje sutra možda postoji, opisuju iz Društvene mreže.
- Slavonija je bogata Hrvatska regija, ali bogata potencijalom. Igre HDZ-ovaca okupljenih u staroj stranci i u novoj HDZ-ovoj podružnici HDSSB-u dovele su ju na rub propasti kroz sve ove godine. Njen razvoj moguće je samo nestankom svih ovih HDZ-ova, zaključuju.
Tekst: Index.hr
Foto: Društvena mreža građana |
|
|
|
|
 |
maxiga Ukupno postova: 9 Spol:  Muško
|
Hocemo za SDP glas dati Srbi unište Hrvatsku zabrane Vjerunauk na HRT Svetu Misu. Sve što je u vezi Crkve???????
Ljudi ce biti blesavi kada daju glas za SDP dođu vladati Hrvatskom???? |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Hocemo za SDP glas dati Srbi unište Hrvatsku zabrane Vjerunauk na HRT Svetu Misu. Sve što je u vezi Crkve???????
Ljudi ce biti blesavi kada daju glas za SDP dođu vladati Hrvatskom????
|
boze, pa takvim nepismenima kao tebi, treba zabranit glasanje  |
|
|
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Nego, kako je kod vas u njemačkoj? |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
 |
GrgaZlatoper
Ukupno postova: 206 Lokacija: iza čoška opali te Joška Spol:  Muško
|
Kakav pretenciozni naziv ovih jadnika, baš ste smiješni. Zajedno s ovima koji vas plaćaju iz indexa da idete okolo i prikazujete svoju bijedu kao nekakvu akciju građana.
Kada budete kupili prnje iz Osijeka povedite Borzanicu sa sobom.
Onda će partija dobiti par glasova više.  |
|
_________________ Ujo na n-tu kada n->∞ |
|
|
 |
|
Nepismenih DA ali hočeš da zavlada SRBI U hrvatskoj kao i TITO ???????
Što je vladao??? |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
necu ja da zavlada srbi, al bogami necu ni da me pljackaju |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Buuhhhaaaaa...
Pa ti si jebeni Zakon,jel su tebe prvo naučili da si Rvat ili pričati?
E da se barem Stari vrati... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
|
Nemoj ni da nas pljačkaju HDZ
Nemoj da nas Spbi obladaju SPD
Onda daj glas pravima Junacima HSP
Hrvatska Stranka Prava
A 100% pobjeđuje SDP jer su Hrvati glupi neznaju koga da daju glas  |
|
|
|
|
 |
windsong
Ukupno postova: 8 Lokacija: ...somewhere over the rainbow... Spol:  Nebitno
|
Buuhhhaaaaa...
Pa ti si jebeni Zakon,jel su tebe prvo naučili da si Rvat ili pričati?
E da se barem Stari vrati...
|
Jao meni, jao....
Maxiga, ako su u HSP-u svi tako pismeni i elokventni kao i ti, onda zaista odosmo k vragu po blagoslov. |
|
|
|
|
 |
neo091 Ukupno postova: 101 Lokacija: Ruska svemirska postaja Spol:  Muško
|
ja bih dodao:nikada više ni hddsb-a! |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
al ja ću glasat za HDZ  |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
brate ako čitaš ko što i pišeš...ispoljavaš neka gadna šizofrena cepanja... |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Ne znam kako je s vama, ali mene politička situacija posljednjih nekoliko godina, a što je posebno naglašeno kroz posljednjih tjedan dana - dolazak Pape i gej paradu, izuzetno zbunjuje.
Papa je za RH u EU. Papa je protiv gejeva. Papa je protiv abortusa i kontracepcije općenito. HDZ i SDP su za EU. HDZ je protiv gejeva, načelno protiv abortusa, kao kršćanska stranka, ali neće ništa konkretno - u smislu izmjena pravnih propisa - poduzeti. SDP za gejeve (govorim generalno, ne ulazeći u detalje o stupnju i vrsti prava), za abortus, ali - isto kao HDZ - ništa konkretno. EU je za gejeve. EU je za abortus.
Jedini logični zaključak iz ovog niza međusobnih proturječnosti je da nas svi žele prevesti žedne preko vode, drpiti i ono malo što nam je ostalo i onda možemo komotno crknuti, dok nam, poput mađioničara, pažnju skreću na manje bitne teme. |
|
|
|
|
 |
Imagio Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
Miriše da je maxiga neki stranac, donekle upućen u neke stvari, ali da ne zna jezik i koristi google translator |
|
|
|
|
 |
 |
|