simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U skladu sa zakonima pravne države u kojoj živimo.
|
Hm, nikako mi da dođemo na istu valnu duljinu s tom pravnom državom. Eto "Europa" misli da neredi na gay paradi i nisu neki razlog da se monitoring pooštri, kako je predlagala ona Holandijka, a Klauški i čitava svita požurila da tomu nasuprot navede sve razloge zašto takav stav Europe nije dobrodošao. Ma nisam za laži, nisu oni daleko od istine, ali molim, pa zar uvijek moramo prvi popljuvati sami sebe. Lijepo je B. Bušić za života navodio kako je sve još dobro dok nam tuđi rade o glavi i kradu nas, ali kad "naši" počnu, onda ćemo tek vidjeti svu raskoš truleži iznutra.
Nije mi do kraja jasno kako je taj Drmić uopće postao zastupnik? Moć nije nešto što prelazi s toplijeg na hladnijeg, kako predmnijevam da se u njegovom slučaju dogodilo. Micanjem Drmića, Bajić i HDZ pokušavaju odvojiti HDSSB i Glavaša. U prošlom vremenu se i Bajić čak pokušavao svidjeti Drmiću, koliko god to bilo milozvučno. U jednom trenutku, kamikaza potezom Drmić prokazuje Bajića kao običnog, ali ambicioznog lika koji se po najboljem pravilu politike nastoji svidjeti ponajprije vlasti.
Još uvijek ne vidim kako je Drmić postao zastupnik. ponajprije jer nema neku biračku bazu, a ono što je pokušao samostalno, završilo je debaklom. Desna ruka Branimirova, čovjek od povjerenja, pit bull, glasnik, svakako su ga u medijima opisivali. Kao takav uvijek je bio blizu vatri pa se i ogrijao, valjda. Koliko je sposoban sam donositi odluke, nisam siguran, vrijeme će pokazati.
Neutraliziranjem njega, pokušava se presjeći veza između Glavaša i ostatka predsjedništva, koja je u posljednje vrijeme iz poznatih razloga ionako slaba.
O pravnoj državi, pih, neću ni spominjati, jer bi mi iskreno trebali lupiti ogradu, sa strujom, i s jedne strane odvojiti dobre, a s druge loše. Jedino bi teško bilo dogovoriti koji bi bili koji
Ima normalnih ljudi, ali je zaista teško očekivati da se laktaju protiv onih koji će pod svaku cijenu pokušati zadržati ono što su probali, a moć je najopasnija droga.