Autor |
Poruka |
anjasS Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
eto kako sam ljubitelj čajeva, i cula sam za kuću zelenog čaja, a koliko znam nema je u Osijeku, pa me zanima ima sta slicno? |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
AFAIK, u Osijeku nema kuce zelenog caja. Mislim da je bila neka u Mercatoru, ali ne znam postoji li jos. Ona u ZG ima super izbor, ali su i cijene paprene.
Alternativa je Miller. Nemaju sarolik izbor kao Kuca caja, ali imaju osnovne arome na bazi zelenog caja i rooibosa - vanilija, visnja, limun i sl. - sve skupa mozda 10-15 vrsta cajeva. Cijene su vrlo povoljne (upola one iz Kuce caja), a okus je istovjetan onima iz Kuce caja. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol:  Muško
|
Imas u kauflandu jedan cijeli red cajeva... Tamo ces naci sve sto ti treba  ... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
 |
Aisha
Ukupno postova: 49 Lokacija: ljubičasta sobica Spol:  Žensko
|
kad smo već kod čajeva, plz dojavite ako ste u skorašnje vrijeme u osijeku negdje vidjeli kutiju za čajeve.. tipa ovo:
 |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
Probaj pogledat u Intersparu (kod kružnog toka), tamo si redovito uzimam šumsko voće, nalazi se pokraj pekarskih proizvoda, znam da uvijek ima mnogo vrsta čajeva u vrećicama. |
|
 |
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Caj u filter-vrecicama je sve samo ne caj... A posto ona spominje Kucu caja, vjerojatno ne planira kupovati otpad, nego kvalitetne cajeve.
Cisto sumnjam da se negdje u Osijeku moze kupiti pravi caj, eventualno Bio&Bio u Avenue Mallu. Ja sam trazio zeleni caj po gradu svugdje, najkvalitetniji sam bio nasao tamo, iako ni taj nije bio Bog zna sta.
I mungos je spomenuo Muller. Vidio sam i ja tamo da ima cajeva koji nisu u filter-vrecicama, ali nisam kupovao tak da ne znam kakvi su.
Mislim da ti je najpamentnije narucit preko neta. |
|
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
naručite si sa e-baya
moj lega si naručio nekih 10 kila nekog posebnog čaja kojem sam zaboravio ime. |
|
 |
|
Ništa onda naruciti preko Kuce zelenog čaja:) |
|
|
|
|
 |
|
iz mullera je dobra zeleni, u zelenoj vrecici:) |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
|
Nisi shvatio, ne u filter-vrećicama nego u rinfuzi ali je pakiran u vrećice po 30 grama.
Naravno da je "instant" čaj smeće, ne bi to nikome preporučio. |
|
 |
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nisi shvatio, ne u filter-vrećicama nego u rinfuzi ali je pakiran u vrećice po 30 grama.
Naravno da je "instant" čaj smeće, ne bi to nikome preporučio.
|
Doh!! Krivo sam shvatio onda. I beg your pardon.  |
|
|
|
|
 |
|
da, da mislila sam na caj pakiran u vrecice, (rinfuzi)  , ne pijem ovaj iz vrecica, jedino kad sam jakooo ljena:) |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
|
događa se, ni sam nisam znao kako se izjasnit da se vidi razlika
pa eto, svrati tamo, iz sjećanja znam da ima zeleni, crveni, crni, roibos, šumsko voće, kamilica, šipak, itd. sve je uvezeno iz njemačke, no imaš i na autopiji ako želiš domaće čajeve  |
|
 |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
eh da..samo bi prvo trebalo naučiti razliku izmedju čaja i biljnih pripravaka |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
|
znam na što misliš, oni pripravci za tlak, depresiju, potenciju... ali vidio sam i čajeve  |
|
 |
 |
|