Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

--> -->

MO Tenja od Grada očekuje 450.000 kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69897
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.12.2011. 17:30 
Naslov:  MO Tenja od Grada očekuje 450.000 kuna
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ukupno 450 tisuća kuna težak je prijedlog programa prioriteta za održavanje i poboljšanje komunalne infrastrukture Mjesnog odbora Tenja za 2012. godinu, koji će biti predložen na razmatranje čelnicima Grada Osijeka, a kao najznačajniji projekti zacrtani su nastavak na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže i gradnja Hrvatskog doma.

- Ovaj program donesen je na sjednici Vijeća MO Tenja 27. listopada. Uz sekundarnu kanalizacijsku mrežu i Hrvatski dom, bitna stavka nam je i priprema za izradu projektne dokumentacije za novu osnovnu školu - kaže Josip Mihaljević, predsjednik Vijeća MO Tenja.

Od ukupno 450 tisuća kuna, koliko traže Tenjani, najviše, 150 tisuća kuna, predviđeno je za uređenje nerazvrstane ceste/cestovnog prilaza Zagrebačka-Antunovačka ulica, a 140 tisuća kuna planirano je za održavanje nogostupa u trima ulicama: Jure Kaštelana, Branka Radičevića i Ivana Mažuranića. Osam-deset tisuća kuna trebalo bi stajati održavanje otvorenih kanala za odvodnju u Ulici Jure Kaštelana, dijelu Ulice svete Ane i dijelu Ulice Ante Kovačića. Za održavanje sportskih igrališta predviđaju 40 tisuća, za javnu rasvjetu u Osječkoj ulici (od Zagrebačke do Ulice Vlahe Bukovca) planiraju 30 tisuća, a za postavljanje ograde preko kanala Zoljan u Ulici Vladka Mačeka 10 tisuća kuna. - Nadamo se da će gradski oci usvojiti sve ili bar većinu ovih programa s popisa prioriteta - zaključio je Mihaljević.

Tekst: T.L./Glas-Slavonije.hr
Foto: Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
the_spirit08

Ukupno postova: 57
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.12.2011. 20:13 
Naslov:  

150 tisuća kuna za asfaltiranje 50 metara ceste sam da se zna o kakvom se omjeru rade, jer tolika je udaljenost između antunovačke i zagrebačke ulice.

Ukupno postova: 115
Post Postano: 07.12.2011. 21:13 
Naslov:  

pa ja mu nebi dao ni lipe pa makar svi mi živjeli u blatu, mraku, hodali po neuređenim nogostupima i ostalo..i onda kad mu 80% planiranog ne bude usvojeno svima će dati na znanje da su trebali poslušati njegov genijalni prijedlog dok je trajala izborna šutnja i zanemariti to minorno kršenje zakona i naravno glasati za HDZ, a ne HDSSB i ine stranke, tako da bi on mogao direktno putem ministarstva, što god mu to značilo, braniti interese sumještana i usput pokupiti višak od nekih par vreća cementa i novih lopata u dvorište.

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 07.12.2011. 21:13 
Naslov:  

the_spirit08 je napisao/la:
150 tisuća kuna za asfaltiranje 50 metara ceste sam da se zna o kakvom se omjeru rade, jer tolika je udaljenost između antunovačke i zagrebačke ulice.

Jesu li pripremni radovi (iskopi i polaganje posteljice za cestu) već obavljeni ili i to ulazi u tu cijenu?

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
the_spirit08

Ukupno postova: 57
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.12.2011. 21:33 
Naslov:  

i to ulazi u cijenu nist nije napravito
al koliko se puta prolazilo tamo što automobili sto kamijoni ni ne treba asfalta, al posto nekome smeta malo blata to je vec druga prica

Post Postano: 07.12.2011. 21:50 
Naslov:  

the_spirit08 je napisao/la: i to ulazi u cijenu nist nije napravito
al koliko se puta prolazilo tamo što automobili sto kamijoni ni ne treba asfalta, al posto nekome smeta malo blata to je vec druga prica

Sad lijepo izračunaj ... Projektna dokumentacija, iskop i odvoz iskopanog materijala, navoz i nabijanje posteljice, rubnjaci, postavljanje asfaltnog sloja (ukratko to je to ako nešto nisam zaboravio). Djeluje li ti još uvijek ta cifra tako velika?
Meni su tražili stotinjak eura po kvadratu samo da navuku asfaltni sloj preko postojećeg betona na kolnom prilazu . I to na „crnjaka ispod žita“ ...

a_reel

Ukupno postova: 163
Post Postano: 08.12.2011. 9:05 
Naslov:  Re: MO Tenja od Grada očekuje 450.000 kuna

Meni se čini kao manje zlo to što predlaže program prioriteta, nego kad je predlagao stvaranje Općine Tenja... Laughing

simo031

Post Postano: 08.12.2011. 21:50 
Naslov:  

a_reel je napisao/la:
Meni se čini kao manje zlo to što predlaže program prioriteta, nego kad je predlagao stvaranje Općine Tenja... Laughing

osijek031.com smile

Skoči u forum:   
-->
-->