Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69025 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
![](http://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti_2012_01/2011_12_31_docek_nove_godine_spaic_150.jpg) Najluđa noć u godini je iza nas. Uz mnogobrojna mjesta na kojima ste dočekali Novu 2012. godinu, fotografi portala Osijek031.com su obišli neka od njih i ovjekovječili trenutak svojim fotoaparatima. Donosimo vam fotografije s trga, Matrixa, Bastiona, Mediuma, Plana B, i Pampasa.
Galerija 031: Doček Nove godine 2012.[Trg, Matrix, Bastion, Medium, Plan B]
[Foto: Dino Spaić, steam [Osijek031.com][31.12.2011. Trg, Matrix, Bastion, Medium, Plan B, Pampas]
Gdje ste vi bili na dočeku? Kako ste se proveli? Iznesite iskustva, doživljaje i zanimljive scene u komentaru:
|
Zadnja promjena: Redakcija 031; 01.01.2012. 21:50; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
galerija promašenog objektiva, treba znati raditi s njim jbg |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Bila kod kuće sa svojom malom obitelji i bilo nam je super. Došli prijatelji i u veselju dočekali novu. Lijepo je vidjeti da se mladi zabavaljaju, neka uživaju, treba život iskoristiti do kraja. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
-prolaznica-
Ukupno postova: 107 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
I na trgu je bilo super, samo da nisu onoliko petardi bacali
sve u svemu Škoro i Šokci su digli atmosferu ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Buza_osk
Ukupno postova: 43 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
galerija promašenog objektiva, treba znati raditi s njim jbg
|
ne pametuj..nije se imalo s cim drugim radit |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
galerija promašenog objektiva, treba znati raditi s njim jbg
|
ne pametuj..nije se imalo s cim drugim radit
|
ako se nema, neka onda odradi netko tko ima |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
meni ne smeta objektiv, ok su fotke i sviđa mi se pregled, jedino mi je bezveze što fotke nisu grupirane po lokacijama, nego idu random. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Meni jedino fali drugačija galerija. Ova je totalno nepregledna. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
istina da se uvijek može bolje....no smatram da nema potrebe u cjepidlacenju za kvalitetu fotke...vec da je cilj barem malo ljudima prikazati što su propustili...ili da vide kako je bilo na drugim mjestima.....a kvalitetu fotke ostaviti za fotonatjecaje..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
tomi
Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Petarde....hmmmm...ja bih radije na trgu stavio škrabicu, pa da umijesto svake bacene petarde, ubace recimo 5kn. Na kraju sa tim novcem se kupi nesto za neki djecji dom...nekog beskucnika koji lezi zamotan novinama............ |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Previše petardi. Još je najgore što budale bacaju petarde blizu ljudi. Nit' je sigurno, nit' je uhu ugodno. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Nove fotke iz Plan(et)a B...
Galerija 031: Doček Nove godine 2012.[Trg, Matrix, Bastion, Medium, Plan B]
[Foto: Dino Spaić, steam [Osijek031.com][31.12.2011. Trg, Matrix, Bastion, Medium, Plan B, Pampas] |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|