Spektakli u CineStaru
Spektakli u CineStaru prikazuju još ukupno
9 opera i
2 baleta, a raspored događanja je sljedeći:
CINESTAR OSIJEK
Portanova centar, Svilajska 31 a, Osijek, 060 32 32 33, Cijena 1,71kn/min za pozive iz fiksne mreže s PDV-om. Cijena 2,92kn/min za pozive iz mobilne mreže s PDV-om.
BLITZ-CINESTAR d.o.o., Branimirova 29, 10000 Zagreb
OIB 24146311117; MB 1734067,
www.blitz-cinestar.hr
Moja CineStar srijeda — nova usluga Blitz-CineStara srijedom omogućuje kupovinu ulaznice za samo 19 kuna
Blitz-CineStar pokrenuo je uslugu
Moja CineStar srijeda, namijenjenu svim svojim posjetiteljima a koja nudi mogućnost kupnje kino ulaznice srijedom za samo
19 kuna u svim multipleksima CineStar u Hrvatskoj. Da bi ostvarili ovu pogodnost, korisnici se trebaju registrirati na CineStar web stranicu
www.blitz-cinestar.hr i tamo zatražiti
kod pomoću kojeg na blagajnama ostvaruju
popust na cijenu ulaznice (jedan kod moguće je iskoristi za kupnju 2 ulaznice).
Usluga
Moja CineStar srijeda je aktivirana na web stranici CineStara, a prve povoljnije kupnje ulaznica na blagajnama korisnici mogu ostvariti od
11. svibnja.
Uslugom
Moja CineStar srijeda CineStar širi lepezu brojnih usluga i pogodnosti za korisnike. Usluga je namijenjena ljubiteljima filma svih generacija i omogućuje im povoljnije gledanje najnovijih kino hitova svake srijede.
Korisnici svoje povoljnije kino ulaznice srijedom mogu na blagajnama multipleksa CineStar platiti
gotovinom te putem
Cinestar Stars Club kartice.
Usluga
Moja CineStar srijeda ne vrijedi za IMAX i Gold Class dvorane.
Filmovi u dolasku:
Tekući CineStar raspored je uvijek dostupan u tjednom pregledniku najava, pri vrhu naslovnice portala Osijek031.com i u mjesečnom pregledu - Najave 031