Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Dakle, već se postavilo pitanje na forumu, ali ne ovako direktno: koliko ste strpljivi? jeste li od onih koji ispoštuju akademsku četvrt ako vam netko kasni? Kasnite li sami na sastanke? Jeste li alergični na kašnjenje? |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Ne kasnim, radije dođem ranije.
Budući znam krug ljudi s kojima se družim, unaprijed znam što mogu očekivati. U vrijeme mobitela, oni koji kasne se jave ili dobiju požurnicu. Ima jedan prijatelj koji - ako se dogovorimo da me pokupi u 10 do 6, uvijek je u minutu točan, kako to uspije s obzirom na promet, semafore...... ne znam, ali uspije. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
hm...toleriram kasnjenje od 15 do 70ak minuta (ovisi o isprici i osobi).
recimo, sa drustvom u vk se dogovaram -legi 1. kazem da dodje 15ak min ranije nego sto se mislim naci s njim,legi 2. da dodje 10ak minuta kasnije... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...pa nisam baš strpljiva osoba, što se čekanja tiče, jer zaista mrzim čekati bilo gdje i bilo koga...ali tolerirati ću akademsku četvrt u većini slučajeva kašnjenja...i ne volim kasniti... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
u pravilu....kasnim.
s druge strane...mrzim čekanje. |
|
|
|
|
 |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
Kad se nalazim s prijateljima uvijek kasnim po 10ak min...a ako imam neku obvezu koju moram ispuniti- e na to ne kasnim
Čekanje drugih me ne smeta ak znam zašto kasne,ak ne znam onda se zabrinem( jer jedan dotični ne vjeruje u mobitele pa se ne može niti javit) |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
Zavisi tko kasni i gdje kasni,a razlog uopće nije bitan! |
|
|
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
MRZIM kašnjenje i osobe koje konstantno kasne i nikada i nigdje ne znaju doći na vrijeme. Inače sam uistinu strpljiv i svašta ću istrpiti....Ali kašnjenje..... Radije dođem 20 minuta prije nego minutu kasnije. |
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
mrzim kasnit i udavila bi ljude koji kasne... ajme majko šta je tu veliki problem doć na vrijeme.....uvijek dođem ranije... .inače sam stvarno dosta strpljiva ali imam svoje granice...koju kad neko pređe ajme majko... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
ja patim od kronične bolesti da uvijek krenem ''na knap'', ali uvijek stignem do točno u minutu.. ne znam ni sama kako mi to uspjeva.. toleriram 15 min ako me o tome osoba prije obavijestila(da će kasniti).. prihvatljivi razlozi-promet, iznenadni događaji i neodgodive obaveze! U protivnom.. čekam 5 min, nakon toga odem svojim putem, i ostavim tu osobu da čeka mene! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Jako sam strpljiva, ali ne volim čekati i ne toleriram kašnjenje bez najave kao što je i Insomnia napisala. Ne prihvaćam ni to da neka osoba kasni zato što je "jednostavno takva".
Kašnjenje je za mene nepoštivanje mojeg vremena. Sada pogotovo jer nemam vremena za čekanje. Valjda ću imati sreće i pronaći novi posao. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
Užasno sam nestrpljiva,,mrzim čekati išta, ikada, ikoga,,,ne podnosim ljude koji kasne,,,ne kužim u čemu je problem,,,ne znaju se organizirati,,,i još mrzim kada već krenem na mjesto sastanka u dogovoreno vrijeme i onda mi osoba s kojom se trebam naći javi kako će kasniti ne znam, 20 minuta...super,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nisam strpljiva osoba, ne volim kašnjenje. Ako smo se dogovorili gdje, kada... izvoli dići dupe na vrijeme i pojavi se jer u suprotnom ja ode pa ti idi sam-a! Ljudi se ne znaju organizirati tj. ljeni su da bi se organizirali! |
|
|
|
|
 |
 |
|