Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
TBF je odradio odličnu svirku i stvarno su bili dobro raspoloženi pa je šteta što se nije sviralo do jedan.
Ali, ozvučenje je bilo katastrofično. Bolji zvuk može se čuti pokraj ringišpila na vašaru u Donjoj Motičini... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pretrgli ste se sa fotkama... od 68 njih na čak 5 se mogu vidjeti tbf-ovci, ostale 63 fotke služe ne znam čemu... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
ožiljak je napisao/la: ›
pretrgli ste se sa fotkama... od 68 njih na čak 5 se mogu vidjeti tbf-ovci, ostale 63 fotke služe ne znam čemu...
|
Iskustvo je pokazalo da je to idealan omjer fotki izvodjac-atmosfera/publika. Ovdje mozda nedostaje jos jedan total na pozornicu. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Smele Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
Circa je napisao/la: ›
Ali, ozvučenje je bilo katastrofično. Bolji zvuk može se čuti pokraj ringišpila na vašaru u Donjoj Motičini...
|
čuj, to se njima moras potuzit... njihov official tonac je radio... meni je najveća šteta što nije na otvorenom... a opet s druge strane, kiša konstantno "visi u zraku"... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A di su jebeni wc-i? Toliko ljudi a nema wc-a. Kaže redar ladno idi pišaj iza čempresa. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
i, jesi li?
sila boga ne moli.. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ožiljak je napisao/la: ›
pretrgli ste se sa fotkama... od 68 njih na čak 5 se mogu vidjeti tbf-ovci, ostale 63 fotke služe ne znam čemu...
|
baš sam i ja htio bacit osvrt na te fotke kod onog otvranja terase. nigdje osjetit atmosferu, samo nacerena lica ljudi koji se fotkaju za privatni album. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
ščćščć Ukupno postova: 56 Lokacija: deseti kat pod dekom Spol: Nebitno
|
A gdje su slike butri od sinoć? |
|
|
|
|
|
Zumbo Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
ščćščć je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A gdje su slike butri od sinoć?
|
Da stvarno, sramota da ne stave slike sa koncerta Letećeg odreda; mora da nekoga boli to što je usprkos kiši bilo fenomenalno |
|
|
|
|
|
|
|