Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Novi apel obitelji Smolčić: Biljani nedostaje još 15.000 eura za operaciju tumora u Njemačkoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 68838
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.10.2012. 18:56 
Naslov:  Novi apel obitelji Smolčić: Biljani nedostaje još 15.000 eura za operaciju tumora u Njemačkoj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Cijela Hrvatska upoznata je s nesrećom koja je zadesila 22-godišnju studenticu Biljanu Smolčić iz baranjskog sela Čeminac kojoj je prije dvije godine dijagnosticiran tumor na hipofizi.

Biljana je bila na tri operacije u Hrvatskoj koje nisu urodile plodom, a nakon treće joj je dodatno oštećen i očni živac koji će također zahtijevati kiruršku obradu. Kao rezultat toga, Biljanin desni kapak je potpuno zatvoren. Kako je riječ o progresivnom tumoru koji rezultira time da je Biljanino stanje sve gore iz dana u dan jer ju muče nesnosne glavobolje, obitelj je odlučila zamoliti cjelokupnu javnost za financijsku pomoć kako bi Biljanu poslali na operaciju u privatnu kliniku u njemačkom gradu Erlangenu. Ta bi operacija mogla pomoći Biljani, ali njezini su troškovi 30.000 eura koje majka spremačica i nezaposleni otac ne mogu podmiriti.

Nizom humanitarnih akcija (malonogometni turniri, dramske predstave, koncerti zabavne i rock glazbe u Baranji i Osijeku itd.) Biljanina obitelj do sada je prikupila 13.500 eura, što znači da im nedostaje još otprilike polovica potrebnog iznosa. Operacija u Njemačkoj je zakazana za 31. listopada i do tada novac treba biti uplaćen predmetnoj klinici.

Stoga Biljana i njezina obitelj zahvaljuju svima koji su im do sada pomogli i još jednom apeliraju na sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu kako bi djevojka mogla otići na operaciju i danas-sutra živjeti normalnim životom poput svojih vršnjaka. Svi koji žele pomoći Biljani novac mogu uplatiti na broj žiro-računa u Privrednoj banci Zagreb: 2340009 – 3103713338.

Ono što je možda i najžalosnije u cijeloj priči oko Biljane je to da joj hrvatski liječnik nije htio potpisati pismo preporuke kojim bi Biljana možda dobila mogućnost sufinanciranja dijela troškova od strane HZZO-a.

Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.10.2012. 19:13 
Naslov:  

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FvLWZV6-UwM[/youtube]

Ukupno postova: 76
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.10.2012. 21:16 
Naslov:  

Samo me zanima čemu yebeno politiziranje humanitarne akcije? Jel vas to pali ili? Da se razumijemo, nisam neki nadobudni forumaš koji jedva čeka napisati nešto slično već jedan od odganizatora humanitarnih akcija za Bilju i još nekih drugih....manite se ćorava posla i fokusirajte na ono što je stvarno bitno...vjerovali ili ne, nekima je to odbojno....

aco091
Ukupno postova: 79
Post Postano: 12.10.2012. 23:09 
Naslov:  

Ovdje nema mjesta politici,nego pomozimo koliko tko može !

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 13.10.2012. 1:08 
Naslov:  

Zna li netko kakve veze ima Hipokratova zakletva i 15.000 euro?

Ukupno postova: 30
Post Postano: 13.10.2012. 2:28 
Naslov:  

francika je napisao/la:
Zna li netko kakve veze ima Hipokratova zakletva i 15.000 euro?

Kužim ja to ali to neće nikome pomoći već se svesti na obično lupetanje i politiziranje!

Awatto
Ukupno postova: 78
Post Postano: 13.10.2012. 6:05 
Naslov:  

Ja sam već dao kroz silne poreze i dadžbine. Bilo bi lijepo da ovi koji primaju plaću sa te iste hrpe odvoje ponešto. Umjesto da drobe u birtijama, kladionicama i skijanjima.

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 13.10.2012. 10:52 
Naslov:  

Awatto je napisao/la :
Ja sam već dao kroz silne poreze i dadžbine. Bilo bi lijepo da ovi koji primaju plaću sa te iste hrpe odvoje ponešto. Umjesto da drobe u birtijama, kladionicama i skijanjima.

Ima logike, pogotovo posljednja rečenica. Ali mogli bi se i mi, obični građani, odreći neke nepotrebne sitnice koja nas baš neće ni usrećiti - a taj novac bi nekome mogao pomoći. Zamisli da nas 100 popije jedno pivo manje, popuši jednu kutiju manje i slično. To je 1500-2000 kn.

Carobnica

Ukupno postova: 599
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.10.2012. 11:48 
Naslov:  

Matematika. Ili će nas 10 000 dati po 10kn, ili će nas 2000 dati po 50, ili 1000 po 100. Pa nek' svatko pogleda film i razmisli o tome koliko može dati i koliko brzo bi volio da se novac skupi. I onda uplati koliko - toliko.

S obzirom koliko ljudi je čulo za akciju, da je svatko od tih dao po 1 kunu - novac bi se skupio.

Ukupno postova: 1463
Post Postano: 13.10.2012. 19:30 
Naslov:  

Mali ljudi koji nemaju najviše se odazovu ...

Skoči u forum: