Nakon financijskih afera koje potresaju osječki Dom zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo u Osijeku - još jedan skandal. Riječ je o gradskoj tvrtki Ukop, odnosno sumnjama da su neki zaposlenici Ukupa krali nakit i zlato s preminulih i na grobljima pokapanih osoba. Kako saznajemo u punom su jeku istražni postupci Policijske uprave kao i Općinskog državnog odvjetništva Osijek. Dolazak krim-policije u Ukop iznenadio je sve djelatnike, pa i direktora Ukopa Milana Krištu koji je rekao da ukoliko se navedene sumnje pokažu točnim, slijede propisane poslovne sankcije. Ukop zapošljava ukupno 98 djelatnika od kojih je njih 15 angažirano na poslovima pokapanja, odnosno sprovoda na grobljima pod nadzorom ove tvrtke. Krišto kaže kako zbog privođenja i istražnih radnji poslovanje neće biti ugroženo.
tamna strana je napisao/la:
i sad nek netko kaže da gore ne može....
oooooooooooo da gospodo...itekako može....ipak je ovo dolina panjeva na brdovitom balkanu.....
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Evo što kaže jutarnji. Ima i inicijala okrivljenih. Ako je suditi po slikama svi su meštri od lopate.
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
HDSSB-LOPOVI je napisao/la:
Gos. DARIO SOLDIC prvookrivljeni je visoki clan HDSSB_a
HDSSB pokrao sve da je morao prijeci na GROBOVE!!
Panjino Dario Soldić je upravitelj groblja koji je odmah pušten.....
tak da nekenjaš jer čovjek nema veze s time...
Pusten za sada, vratiti ce se jako brzo medu TOPALOVICE!!
Jednako posten gospodin i u situaciji kada je ukrao novce jednoj gospodi za spomenik! Covjek je dno dna, na tudoj nesreci se okoristava!
ajd ne lupetaj!
ak znaš da je ukrao novce onda ga brate mili prijavi,a nemoj tu pametovati!
vidim da si isfrustiran sa hdssbom!da se razumijemo i ja ih smatram lopovima i ovakvim i onakvim,al ljudi su sami birali,znalo se šta nas čeka sa takvom vlašću,a sad svi seru po njima!
ljudi imate ono što ste si izabrali i bok!!