Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...osim BB, krajičkom oka sam pogledala i prvu emisiju "Žena iz snova"...super je što se još jedna Osječanka uspjela ubaciti u vode hrvatskog show-bussinesa...u tih petnaestak minuta, čula sam da je često izjavljivala da se ponosi time što je iz Osijeka...iako je, doduše iz Vladislavaca...no, nema veze...više pažnje mi je odvuklo 20 kvazi-muškaraca koji ju trebaju osvojiti...u svakom slučaju, po meni - najgora i najveća glupost ikad prikazana na našim TV... |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Ma takvim ženskama i tipovima je najbitnije da se pojave na tv-u kako bi doživjeli svojih 15 min slave i postali nekakve kvazi zvjezdice...a usto ženska će dobit plaćeno vjerojatno nekakakvo putovanje na koje će morat povesti jednog od tipova- i time je ona ispunila svoj san a ko zna možda tako pronađe i svog budućeg muža |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
anakonda
|
...ali kad je to toliko prejadno... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Na HRT1 ide Carolija, Na HTR 2 Alo, Alo, na RTL-u Big Brother, na NOVI Zena iz snova... Kakav program! Uglavnom, ostavim je na Zeni iz snova, ali kratko je to trajalo. Ne da se gledat ta glupost, ti su decki zbilja jadni. Ma di su ih samo nasli?! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...tamo gdje su našli i nju... ...kakvi likovi, takva je i žena iz snova... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
A mene nisu primili... |
|
|
|
|
|
toni
|
Necu nikada naci svoju zeni iz snova ((( Uuaaaaaa kmekme... smrc smrc..
) |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...vjerojatno nisi tako lijep i pametan kao i tih 20 primljenih muškaraca ...šalim se, ne zamjeri... ...tko zna gdje tebe čeka neka bolja žena iz snova... |
|
|
|
|
toni
|
u snovima..
a sta cu... kad sam tako mali i gadan.. i nosim tu pocepanu odecu...
)))))))) |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ma, ne brini, naći će se jamačno neka koja će ti pokrpati tu tvoju pocepanu odjeću... ... |
|
|
|
|
toni
|
Hoce. Baka.
|
|
|
|
|
|
anakonda
|
...kul...i to je nešto... ... |
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
[quote="toni"]
Hoce. Baka.
)))))) |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
Na HRT1 ide Carolija, Na HTR 2 Alo, Alo, na RTL-u Big Brother, na NOVI Zena iz snova... Kakav program!
|
Što fali alo, alo? legendarna serija |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
anakonda
|
...ma, allo allo je super serija...samo kad ju gledaš po bezbrojiti put, izgubi svoj šarm... |
|
|
|
|
|
|