Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studio OSCEO Dalal: Second hand baazar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Cleopatra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 162
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.02.2013. 17:20 
Naslov:  Studio OSCEO Dalal: Second hand baazar
08.03.2013. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvi ovogodišnji Second hand baazar održat će se u petak, 8. ožujka 2013. godine, od 11 do 17 sati, u studiu OSECO Dalal (Zmaja J.Jovanovića 2a).

Sudjelovati mogu svi, a pravila su sljedeća:

1. Izlagač na Second hand baazaru koji želi sudjelovati mora se prijaviti na zid događaja koji je na Facebooku. (1. Izlagač: Mia Varešanović, donosim žensku odjeću i obuću, nakit i torbe)
2. Sudionici Second hand baazara plaćaju kotizaciju za sudjelovanje od 30 kun,a a one koje također žele prodavati svoje stvari, a nemaju vremena ostati tamo, plaćaju 50 kuna te će odgovorna osoba za njih prodavati. Članice škole trbušnog plesa Mie Varešanović imaju pravo na besplatno sudjelovanje.
3. Posjetiteljima su vrata otvorena, te se pozivaju na što veći odaziv.
4. Baazar je zamišljen kao žensko druženje uz prodaju i razmjenu garderobe, obuće, torbi, nakita i slično, stoga se prodavatelji mole da ponesu isključivo ženske stvari.
5. Potrebno je ponijeti stvari(dekicu, vješalice, stolić i slično) na kojemse želi izlagati stvari jer je prostor inače dvorana za rekreaciju.
6. Kako bi što više ljudi saznalo za događaj, molim da dijelite događaj na svome zidu i pozivate prijateljice na ovaj event.


Sve dodatne informacije možete dobiti od, voditeljice studia OSCEO Dalal, Mie Varešanović pozivom na broj: 099 575 95 85

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: