Autor |
Poruka |
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
kako proslavljate vase godisnjice braka?
da li kupujete darove ili si napravite nekakvu romanticnu atmosferu? omiljeni restoran ili romanticni vikend? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...odemo van, nacugamo se i kukamo si međusobno kako nam je teško... ...i super nam nam je... ...ali darovi da, uvijek... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
l.l.
|
jel' vam super samo kad se nacugate?
kakav bi dar bio zgodan za godisnjicu? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...nije nam super samo onda, ima još svijetlih trenutaka ;-)...a darovi su nam različiti, uglavnom si poklanjamo ono što želim ja/on...mobifon, sat, jednom prilikom sam mu poklonila pretplatu na PC-Play... ...ono što on posebno mora izbjegavati je kupovina kućanskih aparata, poput friteze i slično...;-)... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
l.l.
|
pa ja sam do sad pokupovala sve zivo, i nekako izgleda kao da nikad ne pogodim
sve moguce, satove, prstenje, kaiseve, kravate, kosulje, pa onda od hobija teleskop, olovke, knjige...
nisam zadovoljna |
|
|
|
|
|
gaap
|
|
|
|
anakonda
|
gaap je napisao/la: ›
deset deka bijelog!
|
...he,he,he ...
...pa što ga ne pitaš što želi...ili ženskim trikovima ga navedeš da ti kaže, a da ni ne zna da ti je rekao... |
|
|
|
|
l.l.
|
ma nemozes iz njeg izvuc tako nesto |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...hm, onda ne znam...odvedi ga u striptiz-bar, onda ...šalim se... ... |
|
|
|
|
l.l.
|
mislim da ce onda ipak i ove godine dobit samo darak |
|
|
|
|
|
gaap
|
|
|
|
l.l.
|
to je dobra ideja, da mu dam povod za razmisljanje |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
l.l. je napisao/la: ›
to je dobra ideja, da mu dam povod za razmisljanje
|
Khm, nakon toga bih razmislio samo o jednom (pod uvjetom da sam u braku) - samoubojstvu. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
l.l. je napisao/la: ›
kako proslavljate vase godisnjice braka?
|
Dobro, nisu svi u braku, ima nas i koji smo bili u vezama. Neke su pozivjele i po godinu dana. Malo ih je, ali ih ima dovoljno da covjek pocne razmisljati o prolaznosti zivota. ;-)
Citat: ›
da li kupujete darove ili si napravite nekakvu romanticnu atmosferu? omiljeni restoran ili romanticni vikend?
|
Ponasam se jednako kao sto na Valentinovo, Bozic i ostale datume kad se ljudi ponasaju i glume manje svinje nego sto jesu.
Kontam da ima dosta riba koje se rastope k'o popisana cokolada kad im frajer, koji ih redovito pici, za Valentinovo pokloni plasticno srce ili kupi tonu cokolade za tov, ali kad pogledam takve ribe i stavim ih u kontekst sebe, postavim si samo jedno pitanje "Jebote, Mungoshe, bi li ti zaista zelio imati ovakvu osobu za ribu?!" |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 14.09.2006. 15:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|
|