Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68131 Spol: Nebitno
|
WWF (World Wildlife Found), jedna od najvećih svjetskih nezavisnih organizacija za zaštitu okoliša sedmu godinu za redom organizira akciju " Sat za planetu Zemlju" ili " Earth Hour". Akcija će se održati u subotu, 23. ožujka 2013. godine u 20:30 - 21:30h, te se pozivaju svi građani i firme da ugase svjetla na sat vremena.
- Sat za planet počeo je u Sydneyu u 2007 kada je više od 2,2 milijuna ljudi ugasilo svoja svjetla na jedan sat. Više od 7001 gradova i mjesta u 152 zemalja diljem svijeta isključilo je svoja svjetla za Earth Hour. I ovogodišnja akcija temelji se na prošlogodišnjoj pokrenutoj kampanji " Ja hoću! A ti?", kojom se brojni stanovnici svijeta obavezuju što napraviti za spas planete.
Pročitajte i..
Sat za planet Zemlju 2011. [ugasimo svjetla]
Sat za planet Zemlju 2012. [ugasimo svjetla] |
|
|
|
|
|
partwish Ukupno postova: 516 Spol: Muško
|
Ja ću ugasiti oko ponoći! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Koji kretenizam... pitajte nekog energetičara šta misli o ovakvim akcijama. Velike fluktuacije u energiji - odjednom svi ugase, pa jako poraste napon u mreži, pa svi upale, pa onda jako padne napon. Dogode se iskapčanja, preopterećenja mreže, kvarovi, pregaranje i sl... više štete nego koristi.
Zašto nebi (kao ja) instalirali LED rasvjetu, i bili odgovorni te gasili svjetla u prostorijama gdje vam ne trebaju?
Ovo vam je kao da želite skinuti kile i onda kratko ne jedete niša i ne pijete ništa a čim to prođe vratite se slanini, coca coli, čipsu i gledanju TV-a.
Think before you do! |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
BrunCHI je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koji kretenizam... pitajte nekog energetičara šta misli o ovakvim akcijama. Velike fluktuacije u energiji - odjednom svi ugase, pa jako poraste napon u mreži, pa svi upale, pa onda jako padne napon. Dogode se iskapčanja, preopterećenja mreže, kvarovi, pregaranje i sl... više štete nego koristi.
Zašto nebi (kao ja) instalirali LED rasvjetu, i bili odgovorni te gasili svjetla u prostorijama gdje vam ne trebaju?
Ovo vam je kao da želite skinuti kile i onda kratko ne jedete niša i ne pijete ništa a čim to prođe vratite se slanini, coca coli, čipsu i gledanju TV-a.
Think before you do!
|
Gdje si nabavljao LED rasvijetu i kakve su cijene? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
blaf Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
Think before you do![/quote]
Gdje si nabavljao LED rasvijetu i kakve su cijene?[/quote]
U Tisku ti je sad akcija. Kupiš 5 dobiš 6 + gratis mjesečna pretplata na jedne dnevne novine. Traje dok ne okopni snjijeg. |
|
|
|
|
|
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
kupovao sam u EGM-u www.egm.hr, Reisnerova 75A, tamo kod zrinjevca, gdje tramvaj skreće desno iz Reisnerove prema novom kolodvoru.
grlo GU10 4W (mijenja klasičnu halogenu od 35W i dodje 49 kn )
obično E27 grlo 5,6,10 i 15W (ova od 15W dodje 149 kn, mijenja žarulju od 130-140W, i traje 40 000 h, dakle 40 puta duže nego obična).
EGM
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Think before you do!
|
Gdje si nabavljao LED rasvijetu i kakve su cijene?
|
|
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
BrunCHI je napisao/la: ›
kupovao sam u EGM-u www.egm.hr, Reisnerova 75A, tamo kod zrinjevca, gdje tramvaj skreće desno iz Reisnerove prema novom kolodvoru.
grlo GU10 4W (mijenja klasičnu halogenu od 35W i dodje 49 kn )
obično E27 grlo 5,6,10 i 15W (ova od 15W dodje 149 kn, mijenja žarulju od 130-140W, i traje 40 000 h, dakle 40 puta duže nego obična).
EGM
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Think before you do!
|
Gdje si nabavljao LED rasvijetu i kakve su cijene?
|
|
Hvala! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|