Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68982 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Kako vas iz Osijek031 nije sramota... Što bi ljudi trebali misliti o spomeniku dr. Franje Tuđmana. Pa to je spomenik prvom hrvatskom predsjedniku i naravno da je potreban Osijeku. Bez obzira tko ga je postavio, spomenik je prvom i neki bi rekli jedinom hrvatskom predsjedniku i predstavlja put do slobode hrvatskog naroda na Trgu Slobode u Osijeku. A ova baba što želi da ju se ne prikaže slobodno može odseliti 35 km istočno ako ju smeta... Da nije bilo Tuđmana sigurno ne bi bilo Hrvatske... Zar mislite da bi Josipović stvorio Hrvatsku??? |
|
_________________ Acta, non verba! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Kad pogledaš koliko smo "profitirali" stvaranjem Hrvatske, svatko normalan zapita se je li nam to uopće i trebalo? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
![](images/spacer.gif) |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Očito da balkanci sve brzo zaborave o stvaranju Hrvatske mogli ste se malčice zahvaliti i Joži iako smo bili u onom teškom i mračnom vremenu. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Top četiri osječkih spomenika.
4. Radijatori
3. Pajo Boras
2. Mato Šabić
1. Fićo i tenk |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
mozemo rec sta ocemo
ali hrpi stranaca su radijatori zanimljivi ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ There can be only one, and that one is me ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
mozemo rec sta ocemo
ali hrpi stranaca su radijatori zanimljivi
|
...da, jamačno se pitaju što je bilo u glavama onih koji su odobrili takvo što.....s druge strane, zanimljive su im i rupe od šrapnela po zgradama, pa to ne mora nužno značiti da je odmah i lijepo.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nop, vecini stranaca s kojima sam pricao u osijeku je to jako zanimljivo i dobar im je spomenik |
|
_________________ There can be only one, and that one is me ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
mozemo rec sta ocemo
ali hrpi stranaca su radijatori zanimljivi
|
jedini problem 'radijatora' je sto taj spomenik zahtjeva objasnjavanje. I sto to nisu samo radijatori, nego i oni kvadrati na tlu s natpisom 'Čast palima na ovom i svakom kvadratu zemlje Hrvatske' ... i ne mogu reci da mi se taj spomenik svidja, ali ostavlja snazan dojam na mene i treba biti tamo gdje je.
repera ne volim jer je stavljen na silu i suprotno ocjenjivackom sudu ciji mi se odabir jako svidjao.
a ovo zadnje s velikom glavom i krivim slovima, necu ni komentirati ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) ... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
maddox_rumble
|
kao i sva suvremena umjetnost, koja treba objasnjavanje |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
kao i sva suvremena umjetnost, koja treba objasnjavanje
|
....zapravo da, u pravu si.....bit će da je onda do mene, jer ja to ne kužim, odnosno ne vidim umjetnost u toj hrpi rđavog željeza ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_confused2.gif) ..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
maddox_rumble
|
ma nop, umjetnost je u ocima promatraca
ni je ni meni to lijepo ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) al nemogu rec da je lose ili da nije umjetnost samo zato jer se meni ne svidja
najbolji spomenik u os je grupa gradjana ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
|
...Šetač mi je na prvom mjestu.... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
lega imaš kunu Ukupno postova: 225 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
yeaaaaah!! Ovaj spomenik, kao i lik i djelo dotičnog, sviđa se prvenstveno 200 tinjak bogatih obitelji, a stoka sitnog zuba uskoro počinje da glocka gvožđe...
meni najljepši spomenik je Franjo Krežma (uz glezbenu kulisu kada radi) |
|
_________________ ...jebala ga općina... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|