Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68050 Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: Redakcija 031; 23.06.2013. 13:31; ukupno mijenjano 5 put/a. |
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Na prvo čitanje naslova, još ovakav krmeljiv, sam razumio da je NOĆAS GORILA BILA U TRPIMIROVOJ. A znam da u našem ZOO vrtu nema gorila.
Šalu na stranu, nadam se da šteta nije tolika da se objekt neće moći dovesti u prvotno stanje. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
PreacheR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na prvo čitanje naslova, još ovakav krmeljiv, sam razumio da je NOĆAS GORILA BILA U TRPIMIROVOJ, a znam da u našem ZOO vrtu nema gorila.
Šalu na stranu, nadam se da šteta nije tolika da se objekt neće moći dovesti u prvotno stanje.
|
|
|
|
|
|
|
Klutz Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
PreacheR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na prvo čitanje naslova, još ovakav krmeljiv, sam razumio da je NOĆAS GORILA BILA U TRPIMIROVOJ. A znam da u našem ZOO vrtu nema gorila.
Šalu na stranu, nadam se da šteta nije tolika da se objekt neće moći dovesti u prvotno stanje.
|
ja sam sad još ovako isto krmeljiva doslovno umrla na ovu rečenicu hahaha
kakogod također se nadam da šteta nije velika... |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
PreacheR je napisao/la: ›
|
HAHAHHAHAHA...evo ti kikiriki |
|
|
|
|
|
lega imaš kunu Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
muvifrik je napisao/la: ›
|
HAHAHHAHAHA...evo ti kikiriki
|
yeaaaaaaaah ! i ja dajem kikiriki!
a Billa će usisat lovu od osiguranja..nadam se da će zaposlenici zadržati posao.. |
|
_________________ ...jebala ga općina... |
|
|
|
partwish Ukupno postova: 516 Spol: Muško
|
Da nije ovo slučajno kao i u Getrou... Samo su ovdje vatrogasci prerano stigli. |
|
|
|
|
|
skrivena Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
|
ahahhahaah, ja sam također umrla od smijeha na ovo....savršeno, uljepšao si mi dan |
|
|
|
|
|
|
noćas je gorila bila u Trpimirovoj... |
|
|
|
|
jacika Ukupno postova: 296 Spol: Nebitno
|
Valjda već ima i nekrmeljivih (iako je ovih 10.20 nametnutih kronoloških - zapravo : 9.20 / biološki..)
Razumljivo je da nam u brzini izražavanje i ne bude najpravilnije i najjasnije...( možda i namjerno - da se utvrdi tko "pazi na satu"..)
- pa tako nije gorjela gorila...već je požar pretpjela Billa...
- a od požarišta nastade: pozorište...i spekulacije na forumu: što bi-kad bi-ako bi-..zanimljivo....?! |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lega imaš kunu je napisao/la: ›
..nadam se da će zaposlenici zadržati posao..
|
juče sam bio u billi po pivce i vidim oglas traže zaposlenike, nažalost ovo će im omesti planove |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
500 kikoša Pričeru i jaciki
Ostali radnicima. |
|
|
|
|
|
jacika Ukupno postova: 296 Spol: Nebitno
|
[quote="zen031"]
500 kikoša Pričeru i jaciki
Ostali radnicima.
Hvaalaaa: Zenko031..a zaslužuju kikače i Milo naše...i Lega imaš kunu - jer izražavaju brigu za druge ! - To nas usmjerava da svoju domišljatost i duhovitost koristimo i za opću dobrobit.
U ovom primjeru : briga za radnike !
Kako nam pada kupovna moć - a raste ugroza od niza katastrofa ( ne, to nije strofa zvana Kata..)
trebat će i nadalje određen broj djelatnika - jedino će ih biti manje u trgovini...a više zaštitara, vatrogasaca...itd ?! |
|
|
|
|
|
|
jacika kaže:
- pa tako nije gorjela gorila...već je požar pretpjela Billa...
Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=45661#ixzz2Wwh4PgdC
nije daklem gorjela gorila
već je požar pretrpjela Billa
radi nepažnje nekog debila...
al* Vedran (iz osiguranja)
situaciju će da spasi
pa će Billa opet, Trpimirovu da krasi..
enivej....grozna žega..pa tako, za opću dobrobit, hajmo pivce svi redom popit! |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Sorry, @lega, ako smijem biti malo zločesta, ne bi li moglo ovako:
...situaciju će spasiti
i Billa će opet Trpimirovu krasiti.
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
|