Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68442 Spol: Nebitno
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Zadivljeni smo ovim činom za sav gospodarski kriminal što se dogodio u MK Slavoniji nitko neće odgovarati . Dakle u gradu Osijeku je sve moguće.. |
|
|
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hm sta je jos ostalo:/ ne znam ni jednu tvornicu vise od prije rata da radi ili nije pred gasenjem/privatizacijom.... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Kandit, Saponia, uljara i šećerana....mislim, barem rade i nisu pred gašenjem... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
da vis ostalo 4 tvornice ....ko bi rekao |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
kaladont Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
Kandit bi propao da ga nije kupila Saponia. Secerana i uljara vjerovatno da ih nije Zito kupilo. Zapravo sve sto ima privatnog vlasnika i funkcionira, sve ostalo gdje drzava ima svoj udio je tesca truba.... |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Sve što je grad Osijek imao sve je moglo biti modernizirano ,i nastaviti rad sve smo imali dakako trebalo je imati mozgove da bi gospodarstvo opstalo.Pojavili su se koje kakvi gospodarstvenici sa kupljenim diplomama i sve je propalo. MK Slavonija se pljačka od 90 tih društvene institucije u gradu Osijeku su toliko bolesne da sve radnike šalju na ulicu dakle krajnja sramota za ovaj grad. |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma treba cijelu državu privatizirati, i biće nam bolje |
|
|
|
|
|
wilko
Ukupno postova: 201 Spol: Muško
|
i opet neće nitko dići svoj glas i tražiti da se iznesu poslovne knjige na sunce... netko MORA odgovarati za ovo, no kako kažu "pognutu glavu sablja ne sječe! |
|
|
|
|
|
Luzer13 Ukupno postova: 324 Spol: Muško
|
sjebaše nas kinezi, indijci, jebem ti više državu i privredu i sve domaće izdajnike |
|
_________________ just run |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
sjebaše nas kinezi, indijci, jebem ti više državu i privredu i sve domaće izdajnike
|
Nama vanjski neprijatelj ne treba. Sami sebi smo sasvim dovoljni. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
sugaos Ukupno postova: 40 Spol: Nebitno
|
Za nevjerobat, kad je državno propadne, kupi provatnik za kunu i tvornica odjednom proradi. Kao u bajci !! |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i onda se mi bunimo oko prodaje drzavnih firmi, pa treba sve prodat |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
kaladont Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
Treba prodati, ali ne rasprodati ili sanirati pa pokloniti. |
|
|
|
|
|
dr.jubar Ukupno postova: 132 Spol: Muško
|
i onda se mi bunimo oko prodaje drzavnih firmi, pa treba sve prodat
|
vrlo zanimljiv zaključak. nisam baš siguran koliko je logički ispravan, ali okej.
zapravo me zanima zašto nisi zaključio da treba vršiti pritisak na državu kako bi počea odgovorno raspolagati javnom imovinom. |
|
|
|
|
|
|
|