Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68073 Spol: Nebitno
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sve čestitke Vlatki na odlično odrađenoj "škakljivoj" temi i redakciji na samom odabiru.
Što se tiče prvih par komentatora 50:50, to shvaćam. Ali jebeno ne shvaćam ljude koji su anketirani ispred faksa, i to mladi ljudi, koji nemaju pojma da ta ista ploča stoji 10 godina u Donjem gradu, dok oni nisu znali zašto im služi alatka među nogama. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
matejk Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Sramota.
Vukovar mi još i ide u glavu i razumijem više manje, ali skidati ćirilične ploče s prostorija Vijeća srpske manjine? Svaka manjina ima svoja prava i poštuje se njihovo pismo. Kao dio slovačke manjine, razumijem kako se upravo oni osjećaju. Biti Srb u Hrvatskoj je teško. Uvijek postoje veliki domoljubi, a pogotovo oni meni najdraži rođeni 90ih koji nisu ni znali što se događa, koji će ih maltretirati i podcijenjivati. Čovjek je čovjek! Imam dosta prijatelja iz Srbije koji su sasvim u redu. Mislim, trebam li osjećati nelagodu ili mržnju dok sam s njima u društvu? Svaka čast Osijeku031 što su obradili ovu temu, ovime se vidi kakav smo mi narod. Iako je većina odgovorila kako misle da to nije u redu, ovi što su rekli da je to sasvim u redu i kako bi trebalo, recimo istjerati Srbe natrag u Srbiju, te ubijaju u pojam. Izigravaju neke osobe koje su mudrije i uzvišenije od ostalih, a zapravo su na razini hrane koju jedu svinje. Užas. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Mor Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Koliko treba proć vremena da ljudima dođe iz guzice u glavu da je rat završio. I to prije 20 godina. Ne treba zaboraviti šta je bilo, ali treba nastaviti dalje sa životom i kako je Kale Gospodar Vremena rekao: "Mržnja ne treba da ti bude u grudima." |
|
|
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
amaa nemaa mržnje.....pola ministara piše ćirilicom...samo nee znam tkooo ju još čita... |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Ovakovi problemi će još dugo potrajati balkan je to, dakle za neke je ovaj rat kulturni događaj.. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lehi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovakovi problemi će još dugo potrajati balkan je to, dakle za neke je ovaj rat kulturni događaj..
|
ne kaze se bezveze Balkan - bure baruta |
|
|
|
|
|
Luzer13 Ukupno postova: 324 Spol: Muško
|
...nemojte samo da budem na teveu... hahahahah koja lujka |
|
_________________ just run |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
diva je napisao/la ( Pogledaj post): ›
amaa nemaa mržnje.....pola ministara piše ćirilicom...samo nee znam tkooo ju još čita...
|
tipicno desnicarskog podjebavanje
ne kazem da je ova vlada nesto sposobna ili bajna, ali di ste vi svi bili kad je prosla hdzova vlada donosila te zakone zajedno sa Srbima u koaliciji u Vladi
to mene smeta, vase abnormalno licemjerstvo
naravno da ne treba skidat ploce s cirilicom i opcenito potpirivati mrznju, uzas |
|
|
|
|
|
kaladont Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
pitanje je koliko je ta anketa objektivna odnosno selektivna... |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kaladont je napisao/la: ›
pitanje je koliko je ta anketa objektivna odnosno selektivna...
|
Nije valjda da te muči crv sumnje. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
70rupies Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
Želje naroda
*suprotstaviti se marionetama koji se oslanjaju na vanjske elemente te imaju negativističke poglede
*suprotstaviti se onima koji pokušavaju ugroziti stabilnost države i progres nacije
*suprotstaviti se stranim nacijama koje se miješaju u unutarnja pitanja države
*slomiti kao zajedničkog neprijatelja sve unutarnje i vanjske destruktivne elemente |
|
|
|
|
|
Gradjanin Ukupno postova: 291 Spol: Nebitno
|
70rupies je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Želje naroda
*suprotstaviti se marionetama koji se oslanjaju na vanjske elemente te imaju negativističke poglede
*suprotstaviti se onima koji pokušavaju ugroziti stabilnost države i progres nacije
*suprotstaviti se stranim nacijama koje se miješaju u unutarnja pitanja države
*slomiti kao zajedničkog neprijatelja sve unutarnje i vanjske destruktivne elemente
|
Tražiti miroljubive istomišljenike, širiti nove spoznaje na nepismene ljude, ljubav i slobodu.
Stvarati više, dijeliti više... |
|
|
|
|
|
RedFox
Ukupno postova: 8 Lokacija: Zla Šuma Spol: Muško
|
Kratko ću komentirati da pismo smeta osobama kojima je IQ razine taman negdje oko sobne temperature.
proživio sam rat i svašta doživio,a samouko sam naučio ćirilicu, a znam i kanu no to je nebitno.
Vi kojima smeta ćirilica, prvo naučite gramatiku i pravopis. |
|
|
|
|
|
|
|