Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[VIDEO] Making of video kampanje Exhibition za 14. Portanova Fashion Incubator [2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69052
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.10.2014. 11:25 
Naslov:  [VIDEO] Making of video kampanje Exhibition za 14. Portanova Fashion Incubator [2014.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pogledajte u kratkom videu kako je izgledala izrada hvaljene kampanje EXHIBITION za 14. sezonu Portanova Fashion Incubatora, najstarijeg i najutjecajnijeg natjecanja za mlade modne dizajnere.

Za kampanju je angažirana sve popularnija osječka manekenka Mia Farac (Sonic Models) koja o ovoj suradnji kaže:

- Presretna sam što sam izabrana za zaštitno lice ove sezone. Za mladog dizajnera nastup na Portanova Fashion Incubatoru je najbolji način da postane dio hrvatske modne scene, a to je bio i za mene. Još se sjećam kako sam bila uzbuđena i nervozna kad sam 2011. na PFI-ju prvi put prošetala modnom pistom. -

Making of kao i video kampanje potpisuje Dino Senčar, fotografiju Ivana Marinić Kragić, street art kolektiv Acting Like a Child, a odjeću Valerija Toloknova – Vdesign.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tKGURZLQ5-E[/youtube]

- Prikupivši prve reakcije na ovogodišnju kampanju moram reći da smo jako zadovoljni. Zapravo, kada postavite čvrst koncept i okupite ovakav autorski tim, kao producentu na setu vam preostaje samo pustiti ih da rade i gledati kako nastaje čarolija - izjavio je Nikola Beban, glasnogovornik PFI-ja. -Zapravo, sada jedva čekam da vam pokažemo i scenografiju 15. studenog na finalnoj večeri Portanova Fashion Incubatora! -

Tekst i foto: Nikola Beban

Pročitajte i..
[VIDEO] EXHIBITION – nova sezona Portanova Fashion Incubatora [2014.]
Odabrani finalisti Portanova Fashion Incubatora [2014.]
Portanova Fashion Incubator 2014.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: