Matovilac s piletinom
Za 2 osobe - 20 min
Sastojci:
– 200 g matovilca
– 300 g pilećih prsa
– 150 g polutvrdog sira
– 300 g cvjetače
– 150 ml jogurta
– 4 žlice bučinog ulja
– 1 žlica začina za piletinu
Priprema:
– matovilac operemo
– piletinu narežemo na trakice ili kockice, začinimo i popržimo na bučinom ulju
– cvjetaču skuhamo u slanoj vodi
– serviramo tako da na matovilac stavimo piletinu, cvjetaču i sir, sve zalijemo jogurtom
Dobar tek!
Tekst i foto: Danijel Živković

Zovem se
Danijel, živim u Osijeku. Oženjen sam i otac dva sina. Naravno, moja obitelj su mi najveći
degustatori.
Ljubav prema kuhanju se javila ni sam ne znam kad. Kuham još od osnovne škole, ne sjećam se svega, ali sam pronašao fotografije jela koja su mi sad smiješna.
Nastupao sam u
kruškama i jabukama, te u večeri za pet. Osobno smatram da je za dobro jelo osim odabira namirnica vrlo važan i začin "ljubav prema kuhanju". Nedavno sam odlučio i s ostalima dijeliti svoje recepte koje osim ovdje možete pronaći i na facebooku,
www.facebook.com/kuhanjejelako , te na mom blogu
http://kuhanjejelako.wordpress.com.