Domaći kruh
Sastojci :
– 600 g glatkog brašna
– 2 žličice soli
– 1 žličica šećera
– 1 suhi kvasac
– 50 ml ulja
– 350 ml vode
Priprema :
– Prvo pomiješajte sve suhe sastojke
– Dodavajući ulje i vodu umijesite glatko tijesto
– Ostavite tijesto na toplom mjestu da se udvostruči, te ga ponovno premijesite
– Tijesto premjestite u kalup za pečenje i nakon 15 min stavite peći u pećnicu zagrijanu na 200c oko 30 min
Dobar tek!
Tekst i foto: Danijel Živković

Zovem se
Danijel, živim u Osijeku. Oženjen sam i otac dva sina. Naravno, moja obitelj su mi najveći
degustatori.
Ljubav prema kuhanju se javila ni sam ne znam kad. Kuham još od osnovne škole, ne sjećam se svega, ali sam pronašao fotografije jela koja su mi sad smiješna.
Upornim radom dobio sam mjesto u Top16 natjecatelja
MasterChefa. Nastupao sam i u
kruškama i jabukama, te u
večeri za pet. Osobno smatram da je za dobro jelo osim odabira namirnica vrlo važan i začin "ljubav prema kuhanju". Moje recepte, osim ovdje, možete pronaći i na facebooku,
www.facebook.com/kuhanjejelako, te na mom blogu
http://kuhanjejelako.wordpress.com.