Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Nekoliko tisuća kuna platila mobitel, a umjesto njega dobila maramice

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.11.2015. 10:33 
Naslov:  Nekoliko tisuća kuna platila mobitel, a umjesto njega dobila maramice
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom studenog 28-godišnjakinja je putem telefona dogovorila s nepoznatom osobom kupovinu mobitela, koji je pronašla preko internetske stranice, za iznos od nekoliko tisuća kuna te je na račun nepoznatoj osobi uplatila novac.

Nakon nekoliko dana, 28-godišnjakinja je podigla paket u kojem su se umjesto mobitela nalazile maramice. Tragamo za nepoznatim prevarantom.

Tekst: Darijo Premec/PU Osječko baranjska

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
vranješ
Ukupno postova: 54
Post Postano: 12.11.2015. 13:27 
Naslov:  

Jbg kad niti jedan domaći sajt nema customer care niti zaštitu korisnika a bitno da su im reklame na svim pozicijama. Btw., nije samo to problem, svaki popularni model mobitela ima i svoju jeftinu kinesku repliku koja vizualno izgleda identično. Jako ih puno prodaje kineske replike recimo iphone 6s koje plate 800 kn a prodaju nešto jeftinije neg u trgovinama i naravno ljudi nasjednu. O tome još nitko nije pisao.

burex
Ukupno postova: 149
Post Postano: 12.11.2015. 13:36 
Naslov:  

Mogu samo reći NAIVNOST! Ali ovo je ujedno upozorenje drugima koji ne žele ostati bez novca i mobitela.

Kada naručujete iz oglasnika od nepoznate osobe zatražite dostavu i plaćanje pouzećem. (Eventualno toj osobi uplatite 50ak kn za troškove slanja). U pošti i/ili pred dostavljačem otvorite paket i provjerite da li je sve kako treba biti. Ukoliko postoji prevara ili nedostaci pišite prigovor odmah i isporučitelju se stopira isplata.

Ukoliko imate priliku kupite mobitel u istom mjestu gdje živite pa makar bio 100-200 kuna skuplji, ali baren odmah možete sve provjerite.

Ukoliko je nešto prejeftino, ima samo email naznačen odmah posumnjajte u lažni oglas.

Za sve prevare do 2000 kuna policija neće poduzeti ništa i preostaje vam samo privatna tužba i dodatni troškovi te izgubljeno vrijeme.

Redakcija 031

Ukupno postova: 69827
Post Postano: 12.11.2015. 14:26 
Naslov:  

Pročitajte i ostale Facebook komentare

PreacheR

Ukupno postova: 1076
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.11.2015. 11:18 
Naslov:  

Ne kužim, zašto uopće išta šalju ako ne žele poslati mobitel. Kakve crne maramice!?

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.11.2015. 12:10 
Naslov:  

PreacheR je napisao/la:
Ne kužim, zašto uopće išta šalju ako ne žele poslati mobitel. Kakve crne maramice!?

Zapravo jednostavno je. Poslali su joj maramice da obriše suze kada shvati da su je zaje_ali.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?

Skoči u forum: