Božićni punč
Za 4 osobe - 10 min
Sastojci:
– 1l bijelog vina
– 1 žlica šećera s narančom
– 1 žIičica šećera s cimetom
– 1 žličica anisa
– 1 žličica korijandera
– 3 filter vrećice božićnog čaja
– 2 filter vrećice čaja voćni mix
– 1 žličica arome ruma
– 1 žličica arome vanilije
Priprema:
– priprema punča vrlo je jednostavna
– vinu dodajte sve sastojte i stavite kuhati
– nakon što zavri kuhajte još 5 min
– poslužite vruće i zasladite po želji
Živjeli!
Tekst i foto: Danijel Živković
Zovem se
Danijel, živim u Osijeku. Oženjen sam i otac dva sina. Naravno, moja obitelj su mi najveći
degustatori.
Ljubav prema kuhanju se javila ni sam ne znam kad. Kuham još od osnovne škole, ne sjećam se svega, ali sam pronašao fotografije jela koja su mi sad smiješna.
Upornim radom dobio sam mjesto u Top16 natjecatelja
MasterChefa. Nastupao sam i u
kruškama i jabukama, te u
večeri za pet. Osobno smatram da je za dobro jelo osim odabira namirnica vrlo važan i začin "ljubav prema kuhanju". Moje recepte, osim ovdje, možete pronaći i na facebooku,
www.facebook.com/kuhanjejelako, te na mom blogu
http://kuhanjejelako.wordpress.com.