Autor |
Poruka |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
Koji su daljni planovi razvoja portala?
Leon kaže:
Naša trajna misija su osmišljavanje, razvoj i implementacija interaktivnih servisa i sadržaja koji povećavaju socijalnu isprepletenost i informiranost građana Osijeka.
Moj prijedlog je:
BELA
Anonymous, što ti misliš o tome? |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 09.07.2010. 21:56; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Hm, da.. Al treba naći nekog ko se dobro konta u flash, a za backend vjerojatno php+xml. Nije neizvedivo, al nije ni baš trivijalno za napravit.
Za portal, forum i chat se koriste gotovi besplatni sustavi, a za belu tak šta ne postoji (koliko ja znam). Ima ona verzija od Adria-ams, al sumnjam da je besplatna. |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Ja bi jamb, ja bi jamb |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...e, da - jamb je cool...potpisujem... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja bih forumaški turnir u beli, ali uživo, naravno. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
I ja bih rađe jamb nego belu ili još bolje, poker-strip poker |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
BamBy Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek031 Spol: Muško
|
euchrid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koji su daljni planovi razvoja portala?
Leon kaže:
Naša trajna misija su osmišljavanje, razvoj i implementacija interaktivnih servisa i sadržaja koji povećavaju socijalnu isprepletenost i informiranost građana Osijeka.
Moj prijedlog je:
BELA
Anonymous, što ti misliš o tome?
|
Mislim da bi po tom pitanju trebalo biti malo kreativniji. Recimo Čovječe ne ljuti se ili Mlin. Čak ni Trule Kobile ne bi bilo loše. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
twister, ljudi, twister!!! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...glasam za sve, osim za kartanje bilo čega... ...dapače, twister se fino može povezati sa "socijalnim isprepletanjem", kako to Leon lijepo reče... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...glasam za sve, osim za kartanje bilo čega... ...dapače, twister se fino može povezati sa "socijalnim isprepletanjem", kako to Leon lijepo reče...
|
Or not...
|
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
anakonda
|
...OK - razuvjerio si me... |
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
anakonda
|
....ne,ne - poslije ove slike teško da bih pristala...@fatcat, dao si mi skroz drugu dimenziju igranja ove igre... ...demit... |
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
....ne,ne - poslije ove slike teško da bih pristala...@fatcat, dao si mi skroz drugu dimenziju igranja ove igre... ...demit...
|
To je Leon ubacio da ga ne gnjavimo za twister... Ovo su mu suradnici...
|
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
|