Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

HDSSB: Vulin: "Objavu gradonačelnika Vrkića smatram potpuno neprimjerenom i uvredljivom"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69745
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.02.2017. 11:24 
Naslov:  HDSSB: Vulin: "Objavu gradonačelnika Vrkića smatram potpuno neprimjerenom i uvredljivom"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin izdaje priopćenje za javnost povodom objave na Facebooku gradonačelnika Ivana Vrkića kojom aludira na povezanost Dragana Vulina i srbijanskog ministra Aleksandra Vulina koji je poznat po svojim pročetničkim stavovima i izjavama.

Objavu gradonačelnika Vrkića smatram potpuno neprimjerenom i uvredljivom. Naime, gradonačelnik Vrkić, s obzirom da obnaša javnu dužnost, mora biti spreman primiti konstruktivnu kritiku na svoj rad. Pogotovo on to treba znati, ako uzmemo u obzir činjenicu da se bavi politikom više vremena, nego što ja imam godina života. Posebno ističem da gospodina Vrkića poštujem kao gradonačelnika moga grada, ali i kao osobu koja mi po godinama može biti djed. Naprosto, kućni odgoj mi tako nalaže.

Međutim, ovom za mene šokantnom objavom vrijeđa ne samo mene, nego i moju obitelj. Prezime Vulin je staro hrvatsko prezime koje vuče korijene iz Dalmacije i koje s ponosom nosim. Nadalje, podsjetit ću ga da sam za vrijeme Domovinskoga rata, kao petogodišnji dječak, bio prognanik. Nažalost, pet članova moje obitelji, hrvatskih branitelja, dali su svoje živote u obrani naše domovine. Moj otac je također hrvatski branitelj, dragovoljac Domovinskoga rata, koji je 15. siječnja 1991. stupio u hrvatske postrojbe, gotovo godinu dana prije nego što je to učinio gospodin Ivica Vrkić. Također, za razliku od gradonačelnika Vrkića, niti ja niti bilo tko iz moje obitelji nikada nije uživao nikakve društvene povlastice. Ni prije Domovinskoga rata, ni poslije Domovinskoga rata. Nismo nikada dobili stan niti išta drugo. Posebno ističem da je moj otac danas u mirovini koja iznosi 2.050,00 kuna, a moja majka radi kao spremačica u jednoj osnovnoj školi.

Zbog svega navedenoga, od gradonačelnika Vrkića očekujem javnu ispriku zbog njegove neprimjerene i uvredljive objave.

Dodatno, šokantno je i to što gradonačelnik Vrkić, umjesto da štiti dostojanstvo građana našega grada i posebno hrabrih hrvatskih branitelja koji su ga obranili odlučnom reakcijom na poruke iz Republike Srbije, on napada svoje sugrađane i one ljude koji su branili naš Osijek i našu domovinu Hrvatsku.

Tekst i foto: Dragan Vulin, mag. ing. el.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: