Autor |
Poruka |
astra
Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
Zanima me zna li netko postoji li u Os ili bližoj okolici mjesto gdje bi se mogao prodati fotić,ili bar procijeniti,zamijeniti ili nešto tako,možda ih netko od fotogafa otkupljuje?Imam jedan digitalni fotić,pa mislim da bi ga najradije odnijela u neku prodavaonicu s takvim mogućnostima.Hvala na odgovorima. |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
cisto sumnjam,ajd ti njega lijepo baci ili spremi sebi za uspomenu ili ga daj nekom mladem u obitelji da se igra s njim |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A kakav fotić imaš, koliko je star i koliko para tražiš? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
cane je napisao/la: ›
A kakav fotić imaš, koliko je star i koliko para tražiš?
|
Potpisujem... ja svoj jos nisam ni otplatio, a vec sam ga sjebo.... tri puta mi je ispao ali jos radi..... za zivo cudo.... tako da mi sada treba jos jedan... ovaj ce stari biti za slikanje izlazaka, a ovaj novi ( ako bih ga uzeo ) za sve ostalo.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ma burza i to je to... sad oko cjene ovisi kolko je star i očuvan (ili neočuvan) |
|
|
astra
|
Fotić je fora,V8,mini dimenzije,uvoz iz Njem.,3.1Mpx,8x digitalni zoom,128Mb sd kartica,2 baterije na punjenje,kamera,cd,usb kabel,vrlo je očuvan,a star je 1.5g - 350 kn. Mogu poslati i sliku na mail ako tko želi. |
|
_________________ Astra |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
astra je napisao/la: ›
Fotić je fora,V8,mini dimenzije,uvoz iz Njem.,3.1Mpx,8x digitalni zoom,128Mb sd kartica,2 baterije na punjenje,kamera,cd,usb kabel,vrlo je očuvan,a star je 1.5g - 350 kn. Mogu poslati i sliku na mail ako tko želi.
|
Postavi oglas na Bijelo-plavi oglasnik |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
astra
|
Jesam,hvala! |
|
_________________ Astra |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
stavi i u burzu, imaš više šanse da ćeš ga prodat a ništ te nekošta |
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Tehnologija fotografije se jako brzo razvija, kvaliteta fotića strašno raste tako da je fotić star godinu i pol jako zamjenjiv..
Za pare kolko je tvoj onda koštao može kupiti zvijer napram toga; sa dva puta više megapixela, puno većom kontrolom ekspozicije....
najbolje je dati u burzu i kupit će ga samo onaj kome treba čisto nekakav fotić malo bolji nego onaj koji ima na mobitelu.. |
|
|
|
|
|
|
|