Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Čuh na Otvorenom da će danas od 10h pa nadalje svakih sat vremena pustiti po jednu stvar s novog albuma.. pa ko voli..
btw. kolko sam cuo.. jednu il dve stvari.. ostali su vjerni zvuku, sto je veri gud bar meni ) |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
ma da, nisam znala da imaju novi, stari je odličan. the view from the afternoon, when the sun goes down... a kako im se zove novi album, jel znaš možda? |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
toni
|
Favourite Worst Nightmare |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
thanks... |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
super su mi oni...baš su mi ušle u uho pjesme njihove...zarazni su...iako sam stvarno tek nedavno čula za njih... |
|
|
|
|
|
toni
|
sheila je napisao/la: ›
super su mi oni...baš su mi ušle u uho pjesme njihove...zarazni su...iako sam stvarno tek nedavno čula za njih...
|
pa da.. sto ih vishe slusas, to su bolji |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
nisam još novi album našla na soulseek, al mogu preporučit novi Arcade Fire - Neon Bible |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
novi arcade fire bi uspavao dijete na tripovima
|
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
a.f. - meni su dobri |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
nabavila nove majmuncice, odlicni su! |
|
|
|
|
|
toni
|
Poppy je napisao/la: ›
nabavila nove majmuncice, odlicni su!
|
bad thing |
|
|
|
|
|
toni
|
al bolji je prosli album, jel ? mislim.. ovaj mi je nekako kratak... kao neki intermezzo album... iako ima par.. mozda i vise od par jeeebenih stvari |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
nisam slusao, ali sto se tice trajanja albuma... di ces vece srece od albuma koji traje 30-40 minuta.. nema bolje.. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
peaches_lorka
Ukupno postova: 58 Spol: Žensko
|
artic m. odlični.i hvala bogu što ih cijeli kugla sluša. |
|
|
|
|