Autor |
Poruka |
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
...danas je bio zadnji dan skole i vecina ucenika se zaputila na kopiku gdje se proslavljao taj sveti dan ...naravno i ove godine nije bilo bez raznih zanimljivih događaja... |
Zadnja promjena: cibura1; 21.06.2007. 23:43; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
cibura1
|
danas uopce nije bilo pijanih... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
cibura1 je napisao/la: ›
danas uopce nije bilo pijanih...
|
samo što su si međusobno glave razbijali bocama na kopici.......... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
...naravno i ove godine nije bilo bez raznih zanimljivih događaja...
|
kao što je recimo- dečko koji je skočio s mosta i utopio se
užas |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
Citat: ›
OSIJEK – Liječnici koji godinama rade na Hitnoj medicinskoj pomoći ne pamte da su ikada vidjeli tako opijenu djecu, a pedijatri u Kliničkoj bolnici Osijek, gdje liječe skupinu djevojčica i dječaka, iako se često suočavaju s pijanim klincima do 18 godina, u četvrtak su ostali zatečeni kada su vidjeli krvne nalaze i količine alkohola koje su varirale čak do 2,8 promila! U jednom slučaju, uz alkohol u krvi pronađen je i nepoznati opijat koji nije mogao identificirati ni jedan od standardnih testova na opijate, od barbiturata do kokaina.
|
ja bio na kopici taj dan, to sve ludo! djete metar i po pijano ko letva leži na onom suncu...strašno!!! curice mrtve pijane kupaju se u dravi, ovi iz hitne pizde jer im svako malo dovoze mrtve pijane klince(8razred)... mali leži pored hitne, totalno pijan, a pjenica ladno na usta...moram priznat da mi je onda bilo dosta
heben ti, pa i mi smo pili, al smo pili malo a ovi katastrofaaaaa
neznam šta bi bilo da su im starci tamo naišli??
užas |
|
|
|
|
|
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: Žensko
|
Samjo jedna riječ: SRAMOTA!
Nek ih bude stid i sram.. Sa 14 godina piti..
Pa da to rade u normalnim količinama ajd.. Ali ovo je strašno.. |
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
ma generacije poslije rata ko da su poludile... bahati, bezobrazni, krevelje se -> ženskice pogotovo, vjerojatno hoće biti kuul, pa onda se tako opijaju da ne znaju za sebe, a ne kuže da zapravo ispadaju glupe. |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
iwanche_os
Ukupno postova: 28 Lokacija: OsijeK...tu NegdJe Spol: Žensko
|
ennna je napisao/la: ›
ma generacije poslije rata ko da su poludile... bahati, bezobrazni, krevelje se -> ženskice pogotovo, vjerojatno hoće biti kuul, pa onda se tako opijaju da ne znaju za sebe, a ne kuže da zapravo ispadaju glupe.
|
..hh...kod nas se jedna uroljala...lezala vishe od 4sata...i onda kasnie se ponasa koda je sve piche svijeta popila |
|
_________________ *...*...*...MaLLa IwanChe...*...*...* |
|
|
|
legica_os
|
iwanche_os je napisao/la: ›
ennna je napisao/la: ›
ma generacije poslije rata ko da su poludile... bahati, bezobrazni, krevelje se -> ženskice pogotovo, vjerojatno hoće biti kuul, pa onda se tako opijaju da ne znaju za sebe, a ne kuže da zapravo ispadaju glupe.
|
..hh...kod nas se jedna uroljala...lezala vishe od 4sata...i onda kasnie se ponasa koda je sve piche svijeta popila
|
ja bi to sve izmaltila...sjećam se sebe na kraju osmog razreda,ni kap lakohola,kad je netko pio bambus to je bilo ono VAUUUUUUUUUUUUU...inače.........s godinama,sve se više mladih opija do iznemoglosti..............strašššno |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
išlo njih par klinaca ispred nas.....smrdili ko kuga...jebate ni hodat nisu mogli...
ja sam totalno zastarjela, priznajem,konzerfa po nadzoru, ali brate mili što je previše previše je...
a bili su osnovna škola...
hellloooouuu, a di su roditelji???Pa da mi dođe taki smrdljiv/a doma, utopila bi u čaši vode... |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
cibura1
|
sema je u tom sto sam prolazio pored kola hitne pomoci,i vidim nekog pijanog osmasa kako lezi... a njegova legica govori kako je popio samo cetiri piva...a lik u demoliranom stanju...jel sada moderno sa 13-14 ici na ispumpavanje?!?! |
|
|
|
|
|
legica_os
|
sema je u tom sto sam prolazio pored kola hitne pomoci,i vidim nekog pijanog osmasa kako lezi... a njegova legica govori kako je popio samo cetiri piva...a lik u demoliranom stanju...jel sada moderno sa 13-14 ici na ispumpavanje?!?!
|
jebote ja imam 20 pa se nisam nikad toliko napila kao ti od 13-14 godina....a baš puno pijem kuda vodi ovaj svijet????????? |
|
|
|
|
cibura1
|
MA PRICAJ MI...ja u njihovim godinama nisam znao sta je alkohol...a sta ja znam...nebi se cudio da vidim 10-godisnjaka kako se gazi od cuge u buduce vrijeme... |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
djeca popiju 2 piva (i to ona mala) i glume da su pijani, da ispadnu face u društvu.
a istina ovo što kažete, nove generacije sve su bahatije, sve manje respekta prema starijima.. |
|
|
|
|
|
|
|