Redakcija 031
Ukupno postova: 69901 Spol:  Nebitno
|
Postano: 29.10.2021. 21:01
Naslov: Jedinstvena ponuda Eden-Emaus resorta - jela po narudžbi na daskama [nagradno darivanje je završeno]
|
 |
 Vrijedna ekipa iz restorana Corner otvorila je novi Eden-Emaus resort, jedinstveni prirodni resort u Slavoniji i Baranji.
Pitomo mjesto za ljubitelje zelenila, prirodnih jezera i autohtone gastronomije smješteno je na beskrajnoj slavonskoj ravnici koja se nalazi između sela Petrijevci i grada Valpova.
Osim jela s roštilja, u ponudi se nalaze i odresci, tjestenine, jela iz tave, riblji specijaliteti, veganska i vegetarijanska jela te kids meniji za najmlađe posjetitelje.
Ono po čemu su restorani Corner posebni i jedinstveni na području Osijeka, to su jela po narudžbi poslužena na daskama za 4, 6, 10 i više osoba. Svaka daska sadrži hladne priloge, tople priloge te iznimno bogat mesni meni.
Daska 4 - 400 kuna
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Crveni i bijeli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni, Urnebes, Kajmak, Đipsi
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Šampinjoni, Somuni, Tortilje
Meso: Pohana piletina sa šunkom i sirom, Dimljena rebrica u BBQ glazuri, Svinjski ražnjići, Pileći ražnjići, Ćevapi, Roštilj kobasica s jednog dima, Uštipci sa sirom i suhim vratom, Velika Gurmanska pljeskavica)
Daska 6 – 700 kuna
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Crveni i bijeli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni, Urnebes, Kajmak, Đipsi
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Pikantni grah, Somuni sa žara, Tortilje
Meso: Pohane punjene paprike s mesom, Pohani Šokački odrezak, Lungić u slanini i umaku od kajmaka, Punjeni pileći file u maramici,Punjena vješalica u maramici, Iskošteni batak/zabatak, Kotleti od crne slavonske svinje, Ćevapi)
Daska 10 – 1.200 kuna
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Prženi kiseli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni, Urnebes, Umak od hrena, Đipsi
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Pikantni grah, Somuni sa žara, Tortilje
Meso: Argentinski steak s Chimichurri umakom, Pečena patka, Wiener šnicla, Zapečene punjene paprike s mesom i vrhnjem, Roštilj kobasica s jednog dima, Kuhana dimljena koljenica, Kotleti od crne slavonske svinje)
Kada govorimo o restoranima CORNER njihova matematika je vrlo jednostavna, a ona glasi:
- 450 grama mesa po osobi+prilozi
- 7000 dana ljubavi prema poslu
- Vrhunski kuhari
- Domaći dobavljači
Radno vrijeme objekta:
Ponedjeljkom zatvoreno
Utorak-četvrtak
- šank 10:00 - 23:00
- kuhinja 10:30 - 22:30
Petak-subota
- šank 10:00 - 23:00
- kuhinja 10:30 - 22:30
- u slučaju svadbi šank i kuhinja 10:00 - 03:00
Nedjelja
- šank 10:00 - 18:00
- kuhinja 10:30 - 17:30
Više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici ili im se obratiti na broj telefona 031/ 655-600.
Kako kaže ekipa iz Eden-Emaus resorta: Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja!
[Nagradno darivanje]
Portal Osijek031 daruje 1x1 tjesteninu fra Diavolo za konzumaciju u Eden-Emaus resortu. Nagradno darivanje možete pronaći na našoj Facebook stranici ili ostaviti komentar u nastavku "Osijek031 mi poklanja tjesteninu fra Diavolo!"
Nagradno darivanje je završeno, a sretna dobitnica je Ivana Kosina.
[Sponzorirani članak] |
|
|
|