Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Bjelica: "U životu nakon pada treba ustati"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69052
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.03.2022. 15:12 
Naslov:  Bjelica: "U životu nakon pada treba ustati"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon razočaranja u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa, Bijelo-plavi se već okreću prvenstvenim izazovima i novom lovu na bodove. Gost Gradskog vrta u nedjelju od 17.05 sati bit će Gorica koja se nakon serije poraza s novim trenerom Samirom Toplakom vratila na pobjednički kolosijek. Isto žele i nogometaši Osijeka predvođeni strategom Nenadom Bjelicom.

Igrači koji su igrali u Rijeci se regeneriraju i treniraju smanjenim intenzitetom kako bi bili spremni za Rijeku, dok su ostali odradili dva kvalitetna treninga u ova dva dana. Škorić je kažnjen pa nije u konkurenciji bez obzira na lakšu ozljedu, Mance je osjetio zadnju ložu pa neće biti ni njega. Neće biti ni Miloša koji ima rupturu mišića i vjerojatno neće biti na raspolaganju do iza reprezentativne stanke, rekao je Bjelica dodajući da je upitan i Ivušić koji je i uoči utakmice u Rijeci imao temperaturu, a nisu trenirali ni Bohar i Petković iz istog razloga.

Svi su negativni bez obzira što su gripozni. Ipak vjerujem da će biti na raspolaganju za utakmicu, kao i Brlek i Malenica koji su ponovo u treningu.

Fokus na idućoj utakmici

Fokus Bijelo-plavih uoči utakmice Goricom je na fizičkom i mentalnom opravku.

Bitno je fizički rekuperirati ekipu, ali i psihološki je podići, vratiti je na staze uspjeha. Puno puta smo govorili da imamo široki kadar, puno igrača, sigurno će biti nekih promjena, a neposredno prije utakmice ćemo odlučiti u kojem broju. Imamo igrače koji su spremni, željni igre i vjerujem da će opravdati naša očekivanja. Kao puno puta u životu nakon pada treba ustati, život nije bajka pa tako i u sportu imate pobjede i poraze, treba izvlačiti pouke, ne ponavljati pogreške koje si napravio u određenom trenutku. Fokus je na prvoj sljedećoj utakmici, pred nama je puno posla, sezona je duga i deset preostalih utakmica želimo maksimalno kvalitetno apsolvirati.

Promjena formacije

Samir Toplak sigurno će željeti servirati iznenađenje Osijeku.

Kada dođe novi trener donese novu energiju. Vidio se pomak u igri, poznajući kolegu Toplaka siguran sam da razmišlja možda o promjeni formacije, moramo biti spremni na sve što nam za ovu utakmicu mogu pripremiti. Najvažnije mi je da moja momčad bude na vrhunskom nivou i da na terenu pruži ono što se od nje i očekuje.

Novi izazovi

Iz perspektive svlačionice utakmicu je najavio Alen Grgić.

Ovakve situacije su uvijek teške, za bilo kojeg sportaša. Bilo je zahtjevno fizički, a psihički još teže. Ali tako je i u životu, jedan dan tuguješ, sutra se već moraš okrenuti novim izazovima. Idemo dalje, što drugo?!

Podrška navijača

S ozljedama Miloša i Bartoleca ovaj polivalentni desni branič iz Nove Gradiške prometnuo se u prvu opciju na desnoj strani.

Hvala Bogu prošao sam cijele pripreme sa Slaven Belupu, imao dosta utakmica, zdrav sam što je najvažnije. Ide regeneracija, imamo odličnu liječničku službu i sada ide priprema za utakmicu. Ne sumnjam da će nam pomoći i navijači, da će Zapad biti pun i uopće ne sumnjam u podršku, zaključio je Grgić.

Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: