Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
honey je napisao/la: ›
da li se može zatrudnjeti za vrijeme mjesečnice, ali si na tabletama već 5,6 godina?
|
nemam pojma....meni se to nije nikad dogodilo.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
tonya je napisao/la: ›
Meni od trikvilara narasle sise
|
mašala! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mojoj djevojci od trikvilara narasli testisi...
Sada sama proizvodi muske hormone pa su se i brkovi razuzdali |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la: ›
ne! nemoš čak ni zatrudnit kad i preskočiš koju. mislim čak da mjesec dana nakon što prestaneš konzumirat također nemožeš, pogotovo ako piješ 5-6 godina. e sad jedini problem je ako piješ trikular i takva smeća al od toga bi ti već i brada narasla. i nemojte me pitat odakle sve to znam
|
hehe |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...kad vec toliko raspravljate o tebletama...da li ima koja tableta...od koje se nešto smanjuje.....a ne da raste....ili da jednostavno sijecem na pola....pa da bude taman..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...kad vec toliko raspravljate o tebletama...da li ima koja tableta...od koje se nešto smanjuje.....a ne da raste....ili da jednostavno sijecem na pola....pa da bude taman.....
|
odsjeci,a za šivanje se javi na pm.da ti preporučim vrhunskog kirurga... |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
Anita_os je napisao/la: ›
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne! nemoš čak ni zatrudnit kad i preskočiš koju. mislim čak da mjesec dana nakon što prestaneš konzumirat također nemožeš, pogotovo ako piješ 5-6 godina. e sad jedini problem je ako piješ trikular i takva smeća al od toga bi ti već i brada narasla. i nemojte me pitat odakle sve to znam
|
Ti decko ne znas sta pričaš
Prvo, pio godinu ili 5 godina, tko ti je to rekao da čak i ako ne piješ mjesec dana- da si zaštićen? Glupost!
Drugo, ako preskočiš koju tabletu, itekako mozes zatrudniti, ako ipak, tu se radi ili o sreći ili ovisno o tableti koju si preskočio!
Treće, pijem Triqilar već godinama, nemam bradu ni dlake po leđima, čopor djece oko sebe, tako da...
Kako je to divno kad ti naši decki počnu davati savjete..
|
a nisu ti oni dečki...
to su ti tetice |
|
|
|
|
|
game
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e sad jedini problem je ako piješ trikular i takva smeća al od toga bi ti već i brada narasla.
|
Jesi i ti jedan od onih bisera koji misli da u pilule idu muski hormoni???
Znao sam da ima takvih bisera, ali su uglavnom toliko ograniceni da ne znaju upalit racunalo...
Stoga sam zbilja fasciniran, popravio si mi jutro...
|
nisu mi jasne uvrede ovakve vrste. ako nemaš ništa pametno reći na temu nemoj se ni mješat. ovo što sam napisao sam govorio figurativno. samo znam da ti nijedan iole ozbiljniji doktor neće preporučiti trikular zato što je pun hormona
|
br.1 - nije trikular!!!!
dalje neću ni nabrajati.... |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
game je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e sad jedini problem je ako piješ trikular i takva smeća al od toga bi ti već i brada narasla.
|
Jesi i ti jedan od onih bisera koji misli da u pilule idu muski hormoni???
Znao sam da ima takvih bisera, ali su uglavnom toliko ograniceni da ne znaju upalit racunalo...
Stoga sam zbilja fasciniran, popravio si mi jutro...
|
nisu mi jasne uvrede ovakve vrste. ako nemaš ništa pametno reći na temu nemoj se ni mješat. ovo što sam napisao sam govorio figurativno. samo znam da ti nijedan iole ozbiljniji doktor neće preporučiti trikular zato što je pun hormona
|
br.1 - nije trikular!!!!
dalje neću ni nabrajati....
|
šta ste me se sad uvatili svi kojeg vraga ko neki magistri farmacije, oprosti mislio sam reći triq!$%ila$r |
|
|
|
game
|
šta ste me se sad uvatili svi kojeg vraga ko neki magistri farmacije, oprosti mislio sam reći triq!$%ila$r
|
zanimljiv si kad se ljutiš
|
|
|
|
|
|
Mladjo
|
game je napisao/la ( Pogledaj post): ›
šta ste me se sad uvatili svi kojeg vraga ko neki magistri farmacije, oprosti mislio sam reći triq!$%ila$r
|
zanimljiv si kad se ljutiš
|
pa kad ste me se uvatili i nepuštate al stvarno mislim da nisam ništa glupo napisao uostalom ima dosta ljudi koji su se i složili samnom |
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Mladjo, ništa se ti ne sekiraj...dobar si ti... |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
Mladjo
|
eto zahvaljujem, ma nisam se ja uzrujao nego me odma neargumentirano pribili na križ |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eto zahvaljujem, ma nisam se ja uzrujao nego me odma neargumentirano pribili na križ
|
Di je taj kriz? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
ljubi
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
eto zahvaljujem, ma nisam se ja uzrujao nego me odma neargumentirano pribili na križ
|
ma nemoj se ti bedirat mladjo, vidiš da si im zanimljiviji od teme pa su te uhvatili u rotor, svako ima pravo na svoje mišljenje... |
|
|
|
|
|
|
|