Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Provokator... napiše nešto i onda nema muda komentirati više... |
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Provokator... napiše nešto i onda nema muda komentirati više...
|
kao i ja :
al ja nisam imala namjeru provocirat nego sam rekla svoje misljenje. i drzim se toga. a ko me oce pokenjat,samo nek da. je**e mi se
živili |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
goose je napisao/la: ›
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Provokator... napiše nešto i onda nema muda komentirati više...
|
kao i ja :
al ja nisam imala namjeru provocirat nego sam rekla svoje misljenje. i drzim se toga. a ko me oce pokenjat,samo nek da. je**e mi se
živili
|
a čuj, najlakše se posrat nekom pred vrata i nestat, pa nek njemu smrdi... sasvim je druga stvar napraviti tako nešto i ostat se suočit s vlasnikom vrata, reći mu - napravio/la sam to i to zbog toga i toga... možda se čak ispostavi da si u pravu... ali ako se samo posereš i zdimiš, to je malo pederski.. |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
a razlozi su sve samo ne to da želim nekoga pokupiti, a i kad bih željela, zadnje o čemu bi razmišljala bilo bi to koliko ima para svašta.
|
To što sam napisao se ne odnosi na djevojke kao što si ti ,bez uvrede ali ti si pre stara i estetski hendikepirana da bi bila uspješna sponzoruša. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
aethur
|
kopile je napisao/la: ›
a razlozi su sve samo ne to da želim nekoga pokupiti, a i kad bih željela, zadnje o čemu bi razmišljala bilo bi to koliko ima para svašta.
|
To što sam napisao se ne odnosi na djevojke kao što si ti ,bez uvrede ali ti si pre stara i estetski hendikepirana da bi bila uspješna sponzoruša.
|
ti ne znaš u šta si se sada uvalio... ne mogu reći da mi nije drago... hehe |
|
|
|
|
To što sam napisao se ne odnosi na djevojke kao što si ti ,bez uvrede ali ti si pre stara i estetski hendikepirana da bi bila uspješna sponzoruša.
|
to što sam napisala ne odnosi se na tebe. sorry, ali ti malo manjka inteligencije za raspravu na toj razini. možda je najbolje da ostaneš pri stavu kako te te "sponzoruše" o kojima pričaš ne žele jer nemaš para... tako će najmanje boljeti pravi razlozi.. |
|
|
|
|
|
kopile
|
aethur je napisao/la: ›
[
|
ti ne znaš u šta si se sada uvalio... ne mogu reći da mi nije drago... hehe
[/quote]Uvijek se mora naći jedan koji će se ulizivati droljama,nevjerojatno. |
|
|
|
|
|
|
pusti, znamo svi priču o kiselom grožđu... moderna djeca imaju svoju varijantu |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
|
|
Uvijek se mora naći jedan koji će se ulizivati droljama,nevjerojatno.
|
ne, nego se on igrom slučaja ima jaja pojaviti u 3 dimenzije. jaja su ti, znaš, ono što muškarci najčešće imaju između nogu.. |
Zadnja promjena: CatCloe; 17.09.2007. 23:11; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
aethur
|
@ kopile: postoji razlika između ulizivanja i držanja svojih stajališta. ja sam dovoljno napisao i dokazao da nisi u pravu. i da, nisi li ti spominjao neku statistiku? pa pokaži nam ju... |
|
|
kopile
|
to što sam napisala ne odnosi se na tebe. sorry, ali ti malo manjka inteligencije za raspravu na toj razini. možda je najbolje da ostaneš pri stavu kako te te "sponzoruše" o kojima pričaš ne žele jer nemaš para... tako će najmanje boljeti pravi razlozi..
|
Meni možda manjka inteligencije ali mi sigurno ne manjka iskrenosti ,što se za većinu žena nebi moglo reći. |
|
|
|
|
|
goose je napisao/la: ›
nego na mene?? wtf??
se tu vise ne smije rec sta hoce?? to postoji neki poseban bonton kad se pise da se Vi draga cat ne bi uvijedili???
drugi put cu pitat sto vama odgovara da znam odgovoriti.
|
paranoidna shizofrenija |
|
|
|
|
|
|
to što sam napisala ne odnosi se na tebe. sorry, ali ti malo manjka inteligencije za raspravu na toj razini. možda je najbolje da ostaneš pri stavu kako te te "sponzoruše" o kojima pričaš ne žele jer nemaš para... tako će najmanje boljeti pravi razlozi..
|
Meni možda manjka inteligencije ali mi sigurno ne manjka iskrenosti ,što se za većinu žena nebi moglo reći.
|
pazi ovo - slažem se. i? |
|
|
|
|
|
aethur
|
i opet OT!!! |
|