Autor |
Poruka |
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
kopile je napisao/la: ›
a ti vjerovatno ni ne mozs biti neciji bivsi jer imas ovakve stavove o zenama.pa si utjehu nasao u teoriji da su sve zene sponzoruse.
meni je jako zao sto se neki ne mogu pomirit sa cinjenicom da je 21.st doslo i da zene imaju jednake mogucnosti kao i muskarci, da rade, skoluju se, imaju ponekad bolje placene poslove od muskaraca i ne stide se to pokazati. kad frajer ima bmw, onda je to ok sto je on svoju lovu na to potrosio, a kad se cura subotm sredi za van onda nije uredu sto je ona svoju lovu dala na dobre cilpele i lijepu haljinu.
|
Ja nikada nisam rekao sve nego većina nemoj izvrtati moje riječi.Nije problem u tome što se ona sredila za izlazak,nego je problem u svrsi toga sređivanja.
[/quote]a ti sa svojim vidovnjackim mocima si vidio tu svrhu??
nazivati sredjene cure sponzorusama je kao da neku punkericu u raspadnutim starkama,koju nije briga hoce se pocesljati ili ne, nazoves prljavicom! |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
betty je napisao/la: ›
a ocito i frajer koji je zgoda je retard.
mozda su to ljudi koji drze do sebe,redovito vjezbaju, mozda bi i ti trebao poceti, znas kako se kaze u zdravom tijelu zdrav duh!!
|
Pa većina onih koji bildaju definitivno jesu retardi i to teški. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
kopile
|
nazivati sredjene cure sponzorusama je kao da neku punkericu u raspadnutim starkama,koju nije briga hoce se pocesljati ili ne, nazoves prljavicom!
|
A kao nije prljavica.A šta je onda ,prosvijetli me svojom iznimnom pronicljivošću i mudrošću. |
|
|
|
|
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol: Žensko
|
mozda su to ljudi koji drze do sebe,redovito vjezbaju, mozda bi i ti trebao poceti, znas kako se kaze u zdravom tijelu zdrav duh!!
|
Pa većina onih koji bildaju definitivno jesu retardi i to teški.
|
Joj, što ti voliš generalizirati ili samo pališ vatru !bit će da je ovo zadnje |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
znači "skockane" cure su sponzoruše, bilderi su retardi? bravo... dokazuješ ograničenost svakim postom
nazivati sredjene cure sponzorusama je kao da neku punkericu u raspadnutim starkama,koju nije briga hoce se pocesljati ili ne, nazoves prljavicom!
|
A kao nije prljavica.A šta je onda ,prosvijetli me svojom iznimnom pronicljivošću i mudrošću.
|
možda je to njen stil života, jesi se zapitao malo o tome? to što, recimo nosi starke ili ima poderane hlače, ne znači da se ne kupa redovito... možda je čak čistija i od tebe... i pametnija... |
|
|
|
|
|
ko kaze da oni bildaju????od kada je redoviti odlazak na fitness bildanje??mozda ode trcati na traci pola sata pa malo u teretanu, pa je dugom i redovitom vjezbom postao zgodan.i onda tamo ispuse svoje frustracije pa nema problema sa zenama, jer izadje van kao prvo zgodan, a kao drugo zadovoljan, a to je ono sto zene osjete , kad netko zraci samopouzdanjem i kad je zadovoljan sa sobom. |
|
|
|
|
|
kopile
|
[/quote]Joj, što ti voliš generalizirati ili samo pališ vatru !bit će da je ovo zadnje
[/quote]Koliko si ti upoznala ljudi koji se bave bildanjem za ozbiljno,ja sam ih upoznao circa 7-8 i svi do zadnjeg su teški debili. |
|
|
|
|
|
da ali sigurno u bastionu subotom nije okupljanje bodybuildig cluba osijek. bila sam, i ono sto sam vidjela su bili decki od 22-30 god,i niti jedan nije izgledao kao bodybuillder vec kao zgodan decko s lijepo oblikovanim tijelom.
a vidim tvoj avatar je isto nablidani tip, pretpostavljam neka tiha patnja ili kompleksi sto si od djetinjstav htio biti on a nije ti uspjelo. |
|
|
|
|
|
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol: Žensko
|
|
Joj, što ti voliš generalizirati ili samo pališ vatru !bit će da je ovo zadnje
[/quote]Koliko si ti upoznala ljudi koji se bave bildanjem za ozbiljno,ja sam ih upoznao circa 7-8 i svi do zadnjeg su teški debili.
[/quote]Očito da se krećeš u krivomdruštvu kad su ti muškarci debili,a žene sponzoruše!!!
Upoznala više od nekoliko bildera i nisu debili i imaju i druge interese u životu osim bildanja i nisu izbacivači i ne tuku se po birtijama!Sasvim su normalni ljudi koji imaju za hobi bildanje! |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
betty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da ali sigurno u bastionu subotom nije okupljanje bodybuildig cluba osijek. bila sam, i ono sto sam vidjela su bili decki od 22-30 god,i niti jedan nije izgledao kao bodybuillder vec kao zgodan decko s lijepo oblikovanim tijelom.
a vidim tvoj avatar je isto nablidani tip, pretpostavljam neka tiha patnja ili kompleksi sto si od djetinjstav htio biti on a nije ti uspjelo.
|
|
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Kiki_08 je napisao/la: ›
Joj, što ti voliš generalizirati ili samo pališ vatru !bit će da je ovo zadnje
|
dolazim do istog zaključka... jednostavno ne može netko iskreno biti toliko glup i ograničen, a da već nije umro jer je zaboravio disati... pali vatru. |
|
|
|
|
|
kopile
|
a vidim tvoj avatar je isto nablidani tip, pretpostavljam neka tiha patnja ili kompleksi sto si od djetinjstav htio biti on a nije ti uspjelo.
|
To na mom avataru je Konan, za neupučene.Lik koji je inače plod mašte.Tako šta u stvarnosti ne postoji,bar danas. |
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
To na mom avataru je Konan, za neupučene.Lik koji je inače plod mašte.Tako šta u stvarnosti ne postoji,bar danas.
|
Ja bih rekla da ni ti u stvarnosti ne postojiš i da si plod nečije mašte... |
|
|
|
|
|
kopile
|
fairy je napisao/la: ›
]Ja bih rekla da ni ti u stvarnosti ne postojiš i da si plod nečije mašte...
|
Ovo su sada već ozbiljne uvrede. |
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
hahaha,oba su pala...dečko,vrijeme je da se naučiš elementarnoj kulturi,a komplekse liječiti negdje dalje! |
|
|
|
|
|
|
|