Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

--> -->

Benović u finalu Svjetskog kupa u Bakuu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69894
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.03.2023. 16:44 
Naslov:  Benović u finalu Svjetskog kupa u Bakuu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Aurel Benović izborio je finale partera na Svjetskom kupu u Bakuu! Natjecanje koje je danas startalo u Azerbajdžanu treći je u nizu turnira SK ove sezone, a Aurelu je ovo drugo izboreno finale nakon Cottbusa prije dva tjedna.

Gimnastičar GD Osijek-Žita danas je bio najbolji u kvalifikacijama i u konkurenciji 39 parteraša s prvom ocjenom od 14.500 (start 6.2) plasirao se u subotnje finale.

Jako sam zadovoljan kako sam odradio današnje kvalifikacije na parteru. Išao sam za desetinku lakši start nego na prethodna dva natjecanja, vježbu s početnom ocjenom 6.2. Konačna ocjena je bila 14.500, a to stvarno visoka ocjena. Presretan sam. Okrećem se odmah sutrašnjim kvalifikacijama na preskoku gdje se nadam da ću što bolje odraditi svoja dva skoka i da ću se uspjeti domoći finala i na preskoku. A u subotu... Nadam se da ću ponoviti ovako dobru vježbu kao danas i da ću biti u borbi za medalje“, rekao je Aurel nakon sjajno odrađenog posla prvog dana u Bakuu.

Sutra, drugog kvalifikacijskog dana uz Benovića na preskoku u lov na finale će i Tin Srbić na preči, Filip Ude i Mateo Žugec na konju s hvataljkama te Tina Zelčić na gredi.

Tekst: HGS
Foto: Slobodan Kadić/HGS

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum:   
-->
-->