Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
al vibrator ne može svršit...to onda nije to...brate mili...kad su dokazi vidljivi da je posao obavljen kako spada...e onda je to to... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
|
a to što to nije to kao to...e to onda nije to...a to je to tek kad je kao to...onda je to to...
pa vi sad skontajte |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
tek 4 posta, a već zaglavio u mom prostom topicu..
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
a to što to nije to kao to...e to onda nije to...a to je to tek kad je kao to...onda je to to...
pa vi sad skontajte
|
probat ću - to je to samo kad je to to, a kad to nije to, onda to nije to! no, pa sasvim jasno! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Bojo
|
haha...a čuj...odmah na početku sam se pronašao u ovakvim temama |
|
|
|
|
insomnia
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
haha...a čuj...odmah na početku sam se pronašao u ovakvim temama
|
no pa to lijepo.. kad se čovjek pronađe u nečem..
dakle? nisi se sasvim ozjasnio... evo bit ću direktna i pitati - bi li ti svojoj curi kupio vibrator? |
|
|
|
|
Bojo
|
haha...hm...pa...kupio bi joj...al uz jedan uvjet...izmislio bi neki brojač,koji broji kolko je puta upaljen vibrator...i kolko je upaljen,tolko ona meni mora popušit...hehe...šalim se...a vjerojatno bi kupio kad bi me lijepo zamolila...ali da ga ja smijem koristit na njoj...ne može bez mene:) |
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Čeka , pa ti nisi ni punoljetan,,,de neću spikat s tobom,,,,još da mi netko bane tu na vrata čovječe,,,,aj furaj s ovog topica,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Bojo
|
haha...nisam punoljetan brate mili...još mjesec dana...ne mora te biti stid...ak mene nije zašt bi tebe...lol... |
|
|
|
|
Bojo
|
al mozak mi razvijen ko da imam 30 god...no dosta o meni...ajmo malo o mom autu... |
|
|
|
|
insomnia
|
joj pa da, pa on nije punoljetan... pec pec ! |
|
|
|
|
Bojo
|
haha...a prije 10 min nije bio problem...sunce vam vibratorsko |
|
|
|
|
insomnia
|
prije 10 min ne primjetih starost tvoju! snimih samo spiku o vibratorima, i odmah se pomamih.. upsi dupsi |
|
|
|
|
Bojo
|
a dooobro...neće svijet propast...a ne mogu otići u one teme teen...tamo topici big brader i vila maria... nije to za mene... |
|
|
|
|
|
|