Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



35-godišnjak napuhao 3,43 promila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66226
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2024. 9:51 
Naslov:  35-godišnjak napuhao 3,43 promila
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na području PU osječko-baranjske od 10. do 12. svibnja evidentiran je 31 vozač (24 vozača osobnih automobila, pet vozača bicikala, jedan vozač električnog romobila i jedan vozač motokultivatora) koji su bili pod utjecajem alkohola. Dva vozača (jedan osobnog automobila i jedan bicikla) odbili su se alkotestirati, a jedan vozač osobnog automobila odbio se podvrgnuti ispitivanju na prisutnost droga u organizmu.

Upravljao automobilom s 3,43 promila
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 23 sati u Osijeku kada je u nadzoru prometa zatečen 35-godišnji vozač osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 3,43 promila alkohola u krvi.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Osim alkohola evidentirano još 188 prekršaja
U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirano je još 188 prekršaja od kojih je 98 prekršaja prekoračenja brzine, 16 nekorištenja sigurnosnog pojasa, pet nepropisnog korištenja mobitela, tri prekršaja upravljanja prije stjecanja prava, pet upravljanja neregistriranim vozilom dva odbijanja alkotestiranja, jedan odbijanja ispitivanja na prisutnost droga u organizmu te 58 ostalih prekršaja, izvijestili su iz policije.


Foto: Osijek031.com/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: