Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zvijezde Slagalice strave i Divlji zapad u Slavoniji i Baranji snimaju film hrvatskog redatelja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66518
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.06.2024. 10:01 
Naslov:  Zvijezde Slagalice strave i Divlji zapad u Slavoniji i Baranji snimaju film hrvatskog redatelja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Brojne osječke i baranjske lokacije i ovaj će mjesec postati prave filmske kulise povodom nastavka snimanja filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugog dijela trilera redatelja, producenta i glumca Vjekoslava Katušina, scenarista Miroslava Trčka te koproducenta Milana Papića.

Snimanju se tijekom lipnja pridružuju slavni detektiv iz kultne franšize Slagalica strave Costas Mandylor te Bai Ling, kinesko-američka glumica poznata po ulogama u filmovima Divlji zapad s Will Smithom te Crveni ugao s Richardom Gerom, ali i mnoštvom drugih uloga kao što je utjelovljenje lika Archara u višestruko nagrađivanoj televizijskoj seriji Izgubljeni. Također, na snimanju će se pojaviti i njemačka pjevačka senzacija Joey Heindle, 13-godišnji Emin Račić koji u nastavku glumi sina Costasa Mandylora te već poznate glumice iz prvog Wrongful Death filma, Alona Hertha i Jenny Paris.

Okupili smo najbolje od najboljih
Robert Miano, Massi Furlan i Chris Moss u Osijeku su ranije snimili svoje scene, a u lipnju nastavljamo snimanje s još dva holivudska imena - Costasom Mandylorom i Bai Ling, podsjeća Katušin, dodajući kako mu je veliko zadovoljstvo i čast raditi s takvim profesionalcima. „Snimanje do sada prolazi i bolje od planiranoga, a posebno me raduje što snimamo baš u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji i to s ovakvom zvjezdanom postavom. Vjerujem da smo za ovaj projekt okupili najbolje od najboljih i na to smo jako ponosni“, ističe Katušin.

Završetak snimanja filma planiran za srpanj
Katušin najavljuje nastavak snimanja i tijekom srpnja, kada će im se u Hrvatskoj pridružiti glumačke legende Eric Roberts i Michael Paré, koji i utjelovljuju glavne likove u prvom dijelu ovog filmskog trilera te švicarska glumica Silvia Spross. „Zahvalni smo na velikoj zainteresiranosti javnosti, posebno lokalnog stanovništva te se nadamo da ćemo im nekad u skorije vrijeme moći i prikazati ono na čemu smo vrijedno radili sve ove mjesece. Planiramo premijeru prvog filma u Hrvatskoj, a onda svakako i drugog, ali nećemo još otkrivati baš sve detalje“, zaključuje osnivač produkcijske kuće Dream Team Pictures, Vjekoslav Katušin.

Podsjetimo, radnja prvog filma „Wrongful Death“ odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), dok se u nastavku "Wrongful Death 2: Bloodlines“, detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijama i tajnama. Osim što se fokusira na napetu radnju i neočekivana zbivanja, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje turbulencije likova, pružajući gledateljima jedinstveno filmsko iskustvo.



Tekst: Hrvoje Periša
Foto: Mihaela Vojtek/Dream Team Pictures

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: