Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evo jedna mala anketa . . .
Da ocjenimo zadovljstvo odnosno nezadovoljstvo izbornim rezultatima. . . |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
koliko je očekivano toliko je neugodnoo... eto... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Svi se prave blesavi, kao ne kalendar ne postoji. Milanovic je preuzeo kormilo stranke s izborima u dzepu.
Najpametnije sto je mogao - eventualno vidjeti s kim bi mogao, stono se rekne, pojaci svoj koalicijski potencijal.
I naravno, pustiti populista Sanadera da mlati praznu slamu.
Ovako, HDZ je u kampanji dobio prijeko potrebnog protivnika i vratio se iz mrtvih.
Mene ovo razocarava, ali me ne cudi. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
cuckovic
Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Za lokalne sam razocaran a nacionalni su prosli manje vise u skladu s ocekivanjima. |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja ću biti zadovoljan samo onda kada hdz bude zabranjen kao stranka i kada poveći dio članstva snese određene posljedice. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
meni osobno i više nego neugodno iznenađenje.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ja razočaran što je dijaspora opet pripomogla lopovima u lopovluku.
lokalni rezultat me nije iznenadio, ljudi imaju kratkotrajno pamćenje.... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
morgan je napisao/la: ›
ja razočaran što je dijaspora opet pripomogla lopovima u lopovluku.
|
kolko se meni cini 'lopovi' su dobili najvishe glasova i bez dijaspore. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
toni je napisao/la: ›
kolko se meni cini 'lopovi' su dobili najvishe glasova i bez dijaspore.
|
Hehe, jeste gledali jučer večernju školu, prilog sa prokazivanjem euroskeptika u Sarajevu? Svugdje Sanaderovih plakata... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Hehe, jeste gledali jučer večernju školu, prilog sa prokazivanjem euroskeptika u Sarajevu? Svugdje Sanaderovih plakata...
|
Ma jok, zapio se sinoć..
ali sam jos neki dan na susreo jean filmić, radnog naslova "Mladi SDPovci pjevali 'Od Varadara pa do Triglava' ... cak mislim da sam i ostavio link neđe ovdi.. al niko da komentariše...
po meni je ovo sramota.. da nas dvojca pijani na tulum zapjevamo to.. to je zajebancija.. al jedna ozbiljna hrvatska stranka..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4l5g-U4SiY8[/youtube]
al najače.. 'policija moli sdpovce da se stisaju' .. )))
pitanje za glasace sdpa.. jeste ponosni ? |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
toni je napisao/la: ›
ali sam jos neki dan na susreo jean filmić, radnog naslova "Mladi SDPovci pjevali 'Od Varadara pa do Triglava' ... cak mislim da sam i ostavio link neđe ovdi.. al niko da komentariše...
|
Iskreno - uopće me ne čudi. Stranačka mladež mi nikad nije bila mila, pogotovo dviju najvećih stranaka. I jedni i drugi debili; hadezejci su pjevali ustaške, ovi partizanske... A nove bi generacije političara to, kao, trebale staviti iza sebe. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
morgan je napisao/la: ›
lokalni rezultat me nije iznenadio, ljudi imaju kratkotrajno pamćenje....
|
Jedino je ljudima izgleda nemoguće iz sjećanja izbrisati blagostanje za vrijeme HSLS-a. |
|
_________________ zar i ti sine Brute |
|
|
|
|
|