Svi se prave blesavi, kao ne kalendar ne postoji. Milanovic je preuzeo kormilo stranke s izborima u dzepu.
Najpametnije sto je mogao - eventualno vidjeti s kim bi mogao, stono se rekne, pojaci svoj koalicijski potencijal.
I naravno, pustiti populista Sanadera da mlati praznu slamu.
Ovako, HDZ je u kampanji dobio prijeko potrebnog protivnika i vratio se iz mrtvih.
Mene ovo razocarava, ali me ne cudi.
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej!
ja razočaran što je dijaspora opet pripomogla lopovima u lopovluku.
lokalni rezultat me nije iznenadio, ljudi imaju kratkotrajno pamćenje....
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
toni je napisao/la:
kolko se meni cini 'lopovi' su dobili najvishe glasova i bez dijaspore.
Hehe, jeste gledali jučer večernju školu, prilog sa prokazivanjem euroskeptika u Sarajevu? Svugdje Sanaderovih plakata...
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
bazooka_joe je napisao/la:
Hehe, jeste gledali jučer večernju školu, prilog sa prokazivanjem euroskeptika u Sarajevu? Svugdje Sanaderovih plakata...
Ma jok, zapio se sinoć..
ali sam jos neki dan na susreo jean filmić, radnog naslova "Mladi SDPovci pjevali 'Od Varadara pa do Triglava' ... cak mislim da sam i ostavio link neđe ovdi.. al niko da komentariše...
po meni je ovo sramota.. da nas dvojca pijani na tulum zapjevamo to.. to je zajebancija.. al jedna ozbiljna hrvatska stranka..
al najače.. 'policija moli sdpovce da se stisaju' .. )))
toni je napisao/la:
ali sam jos neki dan na susreo jean filmić, radnog naslova "Mladi SDPovci pjevali 'Od Varadara pa do Triglava' ... cak mislim da sam i ostavio link neđe ovdi.. al niko da komentariše...
Iskreno - uopće me ne čudi. Stranačka mladež mi nikad nije bila mila, pogotovo dviju najvećih stranaka. I jedni i drugi debili; hadezejci su pjevali ustaške, ovi partizanske... A nove bi generacije političara to, kao, trebale staviti iza sebe.
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan