da, al ovo je otvoreno veličanje jugoslavije.. u kojoj su hrvatska i hrvati prosli kako su prosli.. pa jebemu mater, ti sdpovci su stvarno kreteni.. svakim danom se sve vise iscudjavam koliko si autogolova daju.. strasno..
prvo milanovic u onoj famoznoj emisiji 'Nedeljom u dva aka. ništa ne znam' .. pa svađa s dijasporom, pa svađa s crkvom, pa svađa s novinarima, pa jurcic izjavi prije objave nesluzbenih rezulatat kako je on novi hr premijer.. pa sad ovo.. pa mislim sto je sledece !?
kako su forumashi, nakon objave rezultata, komentirali kako je narod glup sto je glasao kako je glasao (nebitno, lokalno il necionalno), dojde mi da se zapitam kako neko nakon svih ovih gafova moze glasat za sdp ??
a da, sad se sjetih.. pa glas za sdp nije glas ZA sdp.. neg je glas protiv hdza..
i moram se ne sloziti s nekima koji kazuju kako su od glasaca hdza jedino gluplji oni koji uopce ne glasaju.. nema se ZA koga glasat.. a protiv nekog se uvjek moze..
ma fuj, gade mi se svi skupa.. nesmem vishe ozbiljno o tome razmisljat.. udi brigu na veselje