Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Jel netko vidio ovo na Novoj TV? Debilna južnoamerička sapunica s urnebesnom sinkronizacijom! Nažalost još nema na jubitou. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
da koma je ... sinkronizacija je katastrofalna |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jab to sve streljo, i onoga kome je pala ideja za seriju, i onoga ko ju je snimo, i onoga ko ju je kupio za teve i one koji to gledaju, postoji samo jedan bolni zvuk koji opisuje to sve kao takvo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AcA5lTCeYms[/youtube] |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
sapunica...jaoj da.. to sam vidla neki dan ..dok sam prebacivala..ja sam misla da je to neka sprdnja..iiseee loše loše |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
jad, bijeda i bljeda. treba smijenit budalu koja je je otkupila to smeće. i sad razmislite malo; oni su čak i platili sinkronizaciju neznam kolko epizoda! mora da je budala koja vodi uređivačku politiku na novoj ili totalni debil ili neka baba. ali siguran sam da se radi o maslu iste osobe koja nam je "darovala" pod lipom 35. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Jaooo....bože dragi,,,,pregrozno,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Naletila na tu seriju nekidan sasvim slučajno. Toliko je očajna da nisam mogla prestat gledat. |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dobro je... Pogledam topic: Ružna ljepotica, autor Lufus..nešto ne valja.. već pomislila da prati! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Jel vi govorite o hrvatskoj verziji američke (u originalu pak meksičke) serije Ugly Betty? Prema ovoj slici, čini mi se da da; čitao sam nešto o tome da se to snima, ali nisam vidio da se već emitira. Kolko se sjećam, postoje slične lokalizirane verzije u Sloveniji i Srbiji... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Majko Bozja, mrzim hrvatske sinkronizacije! Malo OT.. neki dan sam gledala Shrek3 sinkroniziran, prestrasno! Jel´ ga netko gledao? Shrek malo prica dalmatinski, malo purgerski, prestrasno... Ovu sapunicu cu svakako pogledati, zivo me zanima kako odvratno to zvuci... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
|
|