jab to sve streljo, i onoga kome je pala ideja za seriju, i onoga ko ju je snimo, i onoga ko ju je kupio za teve i one koji to gledaju, postoji samo jedan bolni zvuk koji opisuje to sve kao takvo
jad, bijeda i bljeda. treba smijenit budalu koja je je otkupila to smeće. i sad razmislite malo; oni su čak i platili sinkronizaciju neznam kolko epizoda! mora da je budala koja vodi uređivačku politiku na novoj ili totalni debil ili neka baba. ali siguran sam da se radi o maslu iste osobe koja nam je "darovala" pod lipom 35.
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end
Jel vi govorite o hrvatskoj verziji američke (u originalu pak meksičke) serije Ugly Betty? Prema ovoj slici, čini mi se da da; čitao sam nešto o tome da se to snima, ali nisam vidio da se već emitira. Kolko se sjećam, postoje slične lokalizirane verzije u Sloveniji i Srbiji...
Majko Bozja, mrzim hrvatske sinkronizacije! Malo OT.. neki dan sam gledala Shrek3 sinkroniziran, prestrasno! Jel´ ga netko gledao? Shrek malo prica dalmatinski, malo purgerski, prestrasno... Ovu sapunicu cu svakako pogledati, zivo me zanima kako odvratno to zvuci...
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most...