Autor |
Poruka |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a šta kad se toga nakupi da dođeš do ruba pucanja?
|
Ja ošla i preko ruba i pukla. Kad eto, ništa, život ide dalje, tko te pita...plivaš dalje... kako god. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Tuga jede iznutra. Trenutno, tj. unatrag mjesec dana mi slabo ide po planu, samo nesreće do nesreće, a ja sam usamljena do zla boga. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
coldplay spašava stvar |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UqNZ5Y5BgdA[/youtube] |
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tuga jede iznutra. Trenutno, tj. unatrag mjesec dana mi slabo ide po planu, samo nesreće do nesreće, a ja sam usamljena do zla boga.
|
Slažem se.Sve se više slažem s nečijom gore navedenom tvrdnjom da se tuga uvijek vraća kao pijani gost po još jedan zagrljaj.I možeš bježati koliko hoćeš,baviti se ne znam ni ja čime,raditi ne znam što,zaokupirati misli koječime,ali opet se ona vrati,baš zato što grize iznutra i ne možeš joj pobjeći.O samoći da i ne govorim... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
plakanje i alkohol je lijek, lijepo se napiješ, pa se isplačeš pa nemaš više suza, pa kad se vrati jope se naliješ i isplačeš i sve 5 i tako par puta poslje ti bude svejedno i kreneš dalje |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja se ne mogu ni napit ko čoek kad radim i petak i subotu i nedjelju i sve ostale dane u tjednu i moram na nešto ličiti. Tako da ostajem lijepa i tužna. Jebemu više. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
tužno stvarno tužno...................nekad se sve moglo riješit sjekirom(mačem,kopljem,maljem)..............a sad................ubibože |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
bondgirl je napisao/la: ›
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tuga jede iznutra. Trenutno, tj. unatrag mjesec dana mi slabo ide po planu, samo nesreće do nesreće, a ja sam usamljena do zla boga.
|
Slažem se.Sve se više slažem s nečijom gore navedenom tvrdnjom da se tuga uvijek vraća kao pijani gost po još jedan zagrljaj.I možeš bježati koliko hoćeš,baviti se ne znam ni ja čime,raditi ne znam što,zaokupirati misli koječime,ali opet se ona vrati,baš zato što grize iznutra i ne možeš joj pobjeći.O samoći da i ne govorim...
|
Potpisujem.. nažalost, i mojim životom trenutno vlada tuga.. mogu se ja pretvarati da je nema, ali se ona svakih sat vremena probudi da me podsjeti da je još uvijek tu.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
plakanje i alkohol je lijek, lijepo se napiješ, pa se isplačeš pa nemaš više suza, pa kad se vrati jope se naliješ i isplačeš i sve 5 i tako par puta poslje ti bude svejedno i kreneš dalje
|
Ovaj recept ću primijeniti danas... Moram priznati da mi nije nov i da sam ga već primjenjivala i nije radio, ali mi trenutno ništa pametnije ne pada na pamet.... Jebem ti život i muškarce i njihov sadizam i naš mazohizam i sve te "ne mogu s tobom, a bez tebe još manje" spike.... uffffffff |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ja sam sada baš tužna... |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ja nisam nikad tuzan i ne planiram biti.. |
|
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
plakanje i alkohol je lijek, lijepo se napiješ, pa se isplačeš pa nemaš više suza, pa kad se vrati jope se naliješ i isplačeš i sve 5 i tako par puta poslje ti bude svejedno i kreneš dalje
|
prakticiram ovo i kad nisam tužna |
|
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
S jedne strane treba zaposliti mozak da nema vremena razmišljati, za vrijeme pauze čokolada, čokolada, ustvari hrpa čokolade (serotonin-što već), al' opet dođe noć i gluposti počnu opsjedati dok ne zaspiš.
Kada me uhvate ta raspoloženja volim odvrnuti glazbu do daske i plesati, početi raditi nešto novo u životu, pronaći novi hobi, upoznati nove ljude, napraviti nešto totalno ludo da te trgne adrenalin.
U svakom slučaju izbjegavati sapunice i idealizirati ljude, situacije... |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
slažem se obyzouth... i još nešto.. probat riješit izvor tuge... ako se on može detektirati.. ako je izvor tuge općenit i odnosi se na sve askpkte života.. onda potražit stručnjaka za razgovor |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
|
|