Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
ima jedna osoba / zamisli / muskog roda, koja je samoinicijativno obiljezavala svaki mjesec veze raznim pokloncicima........
|
Hm, mislim da je to malo pretjerano. A i mislim da takvoj osobi (da se radi o zeni koja to meni cini) ne bih bas previse vjerovao.
Generalno gledano, ne podnosim obiljezavanje obljetnica na nacin gdje ljudi mijenjaju svoje ponasanje i kad se ponasaju "tolerantnije" (kako je to fallen rekao). Ne odnosi se to samo na obljetnice u vezi, vec i na Bozice, Uskrse i ostale datume kad su svi veci ljudi nego inace.
Ne podnosim takvo ljigavo licmjerje.
Gadno je jedino ako se u vrijeme tih velikih obiljezavanja nedjes u nekakvoj vezi (ili necem slicnom) s osobom koja te nedovoljno razumije ili pozna, pa se onda naduri (zene tu tome ionako sklone). A ne konta da mi je stalo do nje (zar se zene nikad ne zapitaju zasto ih muskaraci trpe?! ;-) ), a ne do jebenog praznika/obljetnice! ;-)
l.l. je napisao/la: ›
da se ni ne sjeti..
a sto mislite o onima koji se uopce ne sjete?
|
Gle, ako se taj dan "sjetio" da ga zeli provesti s tobom, onda ne vidim veci znak paznje od toga. Naravno, prihvacam cinjenicu da ja na sve to gledam "muskim" ocima i mozgom i da se zenski "point of view" moze znatno razlikovati. Nesto kao acid trip... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@Mungos,
sto bi muskarci bez zena? tko bi ih nervirao?
inace, ni ja ne podnosim "propisane" praznike....... i uspjesno ih izbjegavam. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ehm, da. Mi smo prošlu, četvrtu, zaboravili. Još uvijek očekujem poklon, ali ništa.
Dođu veze i u tu fazu. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Ne slavimo... dok izbrojim na prste sve te godine, zaboravim sto sam brojao na prvom mjestu...
Kad je dobar odnos izmedju bracnog (i modernog de facto) para, slavlje je svaki dan. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Fatcat je čovjek od iskustva.
Najljepši su pokloni bez ikakvog razloga. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nisam u braku, ali dečku i meni godišnjica veze pada na 01.01. pa smo uglavnom pripiti na nekoj kućnoj fešti sa prijateljima. Padne i seks, a pokloni me ne zanimaju. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
fatcat je napisao/la: ›
Zensko bice koje ima sve sto joj treba... e sad sam sve cuo.
|
Nego, ontopic, ne mislim ja još duže ovako nešto obilježavat, (osim rođendana )
Ali ni općenito mi se nesviđa pretjerano kupovanje poklona, to mi izgleda koda konstantno nešto radim krivo pa se idem iskupit poklonima, i više mi se sviđaju ovakvi pokloni kao što je Danica rekla, bez razloga.
Mrzim kupovat poklone curi za rođendane božiće uskrse i ine jel su većina poklona banalna, a ono što bi mogao napraviti da bude odlično je preskupo ili se na kraju pokaže da se tolko truda za tu osobu nije isplatilo. |
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
l.l. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa slavi li se i godisnjica veze?
mungose, zene su drukcije od muskaraca, ako hoces nekog tko razmislja kao ti -morat ces si trazit medju muskarcima
|
Žene jesu drukčije od muškaraca i obrnuto, bilo bi žalosno da nisu, al' žene stvarno pretjeruju u tim nekim datumima, pogotovo godišnjice, Valentinovo...BLJAK-sve teška komercijala, godišnjica mi je svaki dan i ne treba mi razlog da se ponašam ovako ili onako. Inače, meni je "romantizam" teška smijurija |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Kupio njoj i sebi karte za Maidene. Godišnjica je rano u veljači mjesecu, pa joj je to bilo i za valentinovo, uskrs, rođendan i božić. I dan žena, da. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
ne volim tradiciju pa tako ni obljetnice. od svih mogućih navedenih poklona, ne bi me niti jedan razveselio tako, kao npr neka mala, neočekivana poruka, napisana na komadiću papira, stavljena na jastuk ili u torbicu ili na brisače auta.. ima li netko takve ideje? |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
genitalni_herpes Ukupno postova: 5 Spol: Muško
|
Obučem svoju uniformu "Romulan 2000" (prigodna od krstitki do rada u kamenolomu) pa gledam Deep space 9.... |
|
|
|
|
|
|
|