Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Najbolji uleti komadima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Dambix

Ukupno postova: 137
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 31.07.2008. 15:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Slušaj što se tiče toga spontanog sve naravno ovisi o situaciji ako ih je više svakako ću doći sa legom ili legicom i nabacit neki ulet bilo šta pa ak ide ide, a ako pleše proderar ću se idemo van.. šalim se kažem sve ovisi o situaciji i nema puno razmišljanja..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
liberta
Ukupno postova: 35
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.07.2008. 15:40 
Naslov:  

jep nema puno razmisljanja....al kak sam reko bitno je da se nasmije, al ne tome zato sto si budala...najlakse mos curu uhvatit na zejebanciju (i lovu)

Dambix

Post Postano: 31.07.2008. 15:47 
Naslov:  

dobro na lovu može zbarit svaki mulac na zajebanciju je već druga stvar ali sam možeš skontat kad ćeš ispast budala... naravno kad cugaš često i ispadneš ali tako je to kod nas nema baš puno trijeznih ljudi vikendom kad je i najviše ljudi pa i uleta...

liberta
Post Postano: 31.07.2008. 15:52 
Naslov:  

jep....nema ni puno trijeznih cura sto jako olaksava stvari

Dambix

Post Postano: 31.07.2008. 15:53 
Naslov:  

baš to..

MacaPapucharica

Ukupno postova: 3162
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.08.2008. 2:46 
Naslov:  

Dambix je napisao/la (Pogledaj post): › dobro na lovu može zbarit svaki mulac...

ne bih se složila s tobom...
kad vidim da netko ima para - bježim na kilometre!

dobra je stvar za sve nas što ti koji imaju love mene ne bi ni pogledali pa ja ne moram bježati - vuk sit i ovca cijela! Wink

Post Postano: 02.08.2008. 12:44 
Naslov:  

MacaPapucharica je napisao/la: ›
Dambix je napisao/la (Pogledaj post): › dobro na lovu može zbarit svaki mulac...

dobra je stvar za sve nas što ti koji imaju love mene ne bi ni pogledali pa ja ne moram bježati - vuk sit i ovca cijela! Wink

slusaj jednom covjeku hrana je drugom otrov....mozda sam nisi naletila na pravog lovarosa jos Smile (zajebavam se)
Plus danas 90% lovarosa koji idu u tvrdu su radnici koji imaju placu od 3500 do 5000 i uzmu 500, 600 kn za jedan izlazak, da i zive s roditeljima. Plus svi potenciraju te kafice meni je veci uzitak koncert. Jebaj ga ali whitesnake je bio super. Tako sta u osijeku nece bit jako dugo.

legica_os

Ukupno postova: 4562
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 04.08.2008. 14:11 
Naslov:  

Oš se jebat, ionak cu svima reći da jesmo!?
užas Sad

Neko...
Ukupno postova: 9
Post Postano: 04.08.2008. 20:45 
Naslov:  

Pozdrav društvo! Moram priznati da sam si dao truda dobro proučiti ovu vašu debatu, tema mi se totalno svidjela Very Happy

Uglavnom, "masno" ste ga zakomplicirali, a na kraju je valjda i jednima i drugima (mislim dakle na oba spola) jasno da je ionako sve u govoru očiju, tijela, pokretima...

Mislim, pa valjda nitko od vas muškaraca (ili dečkića, kako tko) ne ulijeće direktno, prije nego je pokušao uloviti pogled dotične, izmamiti diskretni smiješak i sl. A onda, ako to uspijete, ionako ste već na više od pola puta i samo trebate (kak cure kažu) normalno prići, s jednako normalno spikom "bok, jel se možemo upoznati, ja sam..."

A, ako niste "zaslužili" onaj diskretni smiješak (onako sramežljiv, kod onih - kao - povučenijih) ili malo konkretniji mig (kod onih malo poduzetnijih), onda i onako "uzalud vam trud svirači", što god vi njoj kasnije nabaljezgali...

Ovo je - siguran sam - pravilo. Naravno, uvijek se može nešto uloviti na čistu spiku, ali takvi su slučajevi samo - iznimke koje potvrđuju pravilo...

Cure, jesam u pravu? Wink

fairy

Ukupno postova: 1955
Post Postano: 04.08.2008. 20:56 
Naslov:  

Neko... je napisao/la (Pogledaj post): › Pozdrav društvo! Moram priznati da sam si dao truda dobro proučiti ovu vašu debatu, tema mi se totalno svidjela Very Happy

Uglavnom, "masno" ste ga zakomplicirali, a na kraju je valjda i jednima i drugima (mislim dakle na oba spola) jasno da je ionako sve u govoru očiju, tijela, pokretima...

Mislim, pa valjda nitko od vas muškaraca (ili dečkića, kako tko) ne ulijeće direktno, prije nego je pokušao uloviti pogled dotične, izmamiti diskretni smiješak i sl. A onda, ako to uspijete, ionako ste već na više od pola puta i samo trebate (kak cure kažu) normalno prići, s jednako normalno spikom "bok, jel se možemo upoznati, ja sam..."

A, ako niste "zaslužili" onaj diskretni smiješak (onako sramežljiv, kod onih - kao - povučenijih) ili malo konkretniji mig (kod onih malo poduzetnijih), onda i onako "uzalud vam trud svirači", što god vi njoj kasnije nabaljezgali...

Ovo je - siguran sam - pravilo. Naravno, uvijek se može nešto uloviti na čistu spiku, ali takvi su slučajevi samo - iznimke koje potvrđuju pravilo...

Cure, jesam u pravu? Wink

jesi,,,u pravu si,,,,premladi su,,,shvatit će

MacaPapucharica

Ukupno postova: 3162
Post Postano: 04.08.2008. 23:48 
Naslov:  

liberta je napisao/la (Pogledaj post): ›
MacaPapucharica je napisao/la: ›

slusaj jednom covjeku hrana je drugom otrov....mozda sam nisi naletila na pravog lovarosa jos Smile (zajebavam se)
Plus danas 90% lovarosa koji idu u tvrdu su radnici koji imaju placu od 3500 do 5000 i uzmu 500, 600 kn za jedan izlazak, da i zive s roditeljima. Plus svi potenciraju te kafice meni je veci uzitak koncert. Jebaj ga ali whitesnake je bio super. Tako sta u osijeku nece bit jako dugo.

i ja imam plaću do 5000kn...ti za mene nisu lovarošiWink
a whitesnake je bio super;)

Ukupno postova: 1
Post Postano: 24.10.2008. 17:16 
Naslov:  Re: Najbolji uleti komadima

E dobri su vam uleti!!!

A,jel znate onaj??

Dodes do zenske i pitas ju: jel imas ti magnet u sebi??
A ona tebi: neeee!!
A ti njoj; pa zas onda prilacis moje celicne guzove!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

toni

Ukupno postova: 2180
Post Postano: 08.12.2008. 14:56 
Naslov:  

neki dan.. u jednom gradu na obali.. dolazimo pred hotel.. parkiramo.. izlazimo... dolazi auto.. unutra 4 curke.. pitaju jel znamo gdje se sta dobroga dogadja u gradu veceras ? ... laktovi na prozor.. i spika.. djevojke.. mi nismo odavlen.. i nemamo pojma sto se dobroga dogadja u gradu... ali mislim da biste trebale parkirati i poci snama!

.. zabavljale su nas do ranih jutarnjih sati...

osijek031.com smile

fuldstændigamok

Ukupno postova: 711
Post Postano: 08.12.2008. 15:41 
Naslov:  

kao..

e mala jel ti tata lopov?
ona: ...
ja: jer netko mi totalno krade BMW vani.

Ukupno postova: 982
Post Postano: 08.12.2008. 20:46 
Naslov:  

moja cura sjedila na nekoj klupi...ja lijepo dođem iza nje i počnem joj nešt svirat......ona me onak pogleda i kaže mi da sam dosadan.....ja nastavio svirat još par minuta i vidim ona ne reagira na mene...odem ja dalje....
...nakon 2 dana me pozvala da idemo na kavu....eto sad smo skupa....Smile

Skoči u forum: