Autor |
Poruka |
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Slušaj što se tiče toga spontanog sve naravno ovisi o situaciji ako ih je više svakako ću doći sa legom ili legicom i nabacit neki ulet bilo šta pa ak ide ide, a ako pleše proderar ću se idemo van.. šalim se kažem sve ovisi o situaciji i nema puno razmišljanja.. |
|
|
|
|
|
liberta Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
jep nema puno razmisljanja....al kak sam reko bitno je da se nasmije, al ne tome zato sto si budala...najlakse mos curu uhvatit na zejebanciju (i lovu) |
|
|
|
|
|
Dambix
|
dobro na lovu može zbarit svaki mulac na zajebanciju je već druga stvar ali sam možeš skontat kad ćeš ispast budala... naravno kad cugaš često i ispadneš ali tako je to kod nas nema baš puno trijeznih ljudi vikendom kad je i najviše ljudi pa i uleta... |
|
|
|
|
|
|
jep....nema ni puno trijeznih cura sto jako olaksava stvari |
|
|
|
|
|
Dambix
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Dambix je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dobro na lovu može zbarit svaki mulac...
|
ne bih se složila s tobom...
kad vidim da netko ima para - bježim na kilometre!
dobra je stvar za sve nas što ti koji imaju love mene ne bi ni pogledali pa ja ne moram bježati - vuk sit i ovca cijela! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
|
dobra je stvar za sve nas što ti koji imaju love mene ne bi ni pogledali pa ja ne moram bježati - vuk sit i ovca cijela!
|
slusaj jednom covjeku hrana je drugom otrov....mozda sam nisi naletila na pravog lovarosa jos (zajebavam se)
Plus danas 90% lovarosa koji idu u tvrdu su radnici koji imaju placu od 3500 do 5000 i uzmu 500, 600 kn za jedan izlazak, da i zive s roditeljima. Plus svi potenciraju te kafice meni je veci uzitak koncert. Jebaj ga ali whitesnake je bio super. Tako sta u osijeku nece bit jako dugo. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Oš se jebat, ionak cu svima reći da jesmo!?
užas |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Neko... Ukupno postova: 9 Spol: Muško
|
Pozdrav društvo! Moram priznati da sam si dao truda dobro proučiti ovu vašu debatu, tema mi se totalno svidjela
Uglavnom, "masno" ste ga zakomplicirali, a na kraju je valjda i jednima i drugima (mislim dakle na oba spola) jasno da je ionako sve u govoru očiju, tijela, pokretima...
Mislim, pa valjda nitko od vas muškaraca (ili dečkića, kako tko) ne ulijeće direktno, prije nego je pokušao uloviti pogled dotične, izmamiti diskretni smiješak i sl. A onda, ako to uspijete, ionako ste već na više od pola puta i samo trebate (kak cure kažu) normalno prići, s jednako normalno spikom "bok, jel se možemo upoznati, ja sam..."
A, ako niste "zaslužili" onaj diskretni smiješak (onako sramežljiv, kod onih - kao - povučenijih) ili malo konkretniji mig (kod onih malo poduzetnijih), onda i onako "uzalud vam trud svirači", što god vi njoj kasnije nabaljezgali...
Ovo je - siguran sam - pravilo. Naravno, uvijek se može nešto uloviti na čistu spiku, ali takvi su slučajevi samo - iznimke koje potvrđuju pravilo...
Cure, jesam u pravu? |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Neko... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pozdrav društvo! Moram priznati da sam si dao truda dobro proučiti ovu vašu debatu, tema mi se totalno svidjela
Uglavnom, "masno" ste ga zakomplicirali, a na kraju je valjda i jednima i drugima (mislim dakle na oba spola) jasno da je ionako sve u govoru očiju, tijela, pokretima...
Mislim, pa valjda nitko od vas muškaraca (ili dečkića, kako tko) ne ulijeće direktno, prije nego je pokušao uloviti pogled dotične, izmamiti diskretni smiješak i sl. A onda, ako to uspijete, ionako ste već na više od pola puta i samo trebate (kak cure kažu) normalno prići, s jednako normalno spikom "bok, jel se možemo upoznati, ja sam..."
A, ako niste "zaslužili" onaj diskretni smiješak (onako sramežljiv, kod onih - kao - povučenijih) ili malo konkretniji mig (kod onih malo poduzetnijih), onda i onako "uzalud vam trud svirači", što god vi njoj kasnije nabaljezgali...
Ovo je - siguran sam - pravilo. Naravno, uvijek se može nešto uloviti na čistu spiku, ali takvi su slučajevi samo - iznimke koje potvrđuju pravilo...
Cure, jesam u pravu?
|
jesi,,,u pravu si,,,,premladi su,,,shvatit će |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
liberta je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MacaPapucharica je napisao/la: ›
|
dobra je stvar za sve nas što ti koji imaju love mene ne bi ni pogledali pa ja ne moram bježati - vuk sit i ovca cijela!
|
slusaj jednom covjeku hrana je drugom otrov....mozda sam nisi naletila na pravog lovarosa jos (zajebavam se)
Plus danas 90% lovarosa koji idu u tvrdu su radnici koji imaju placu od 3500 do 5000 i uzmu 500, 600 kn za jedan izlazak, da i zive s roditeljima. Plus svi potenciraju te kafice meni je veci uzitak koncert. Jebaj ga ali whitesnake je bio super. Tako sta u osijeku nece bit jako dugo.
|
i ja imam plaću do 5000kn...ti za mene nisu lovaroši
a whitesnake je bio super;) |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
AnTiShA_VT_ Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
E dobri su vam uleti!!!
A,jel znate onaj??
Dodes do zenske i pitas ju: jel imas ti magnet u sebi??
A ona tebi: neeee!!
A ti njoj; pa zas onda prilacis moje celicne guzove!!
|
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
neki dan.. u jednom gradu na obali.. dolazimo pred hotel.. parkiramo.. izlazimo... dolazi auto.. unutra 4 curke.. pitaju jel znamo gdje se sta dobroga dogadja u gradu veceras ? ... laktovi na prozor.. i spika.. djevojke.. mi nismo odavlen.. i nemamo pojma sto se dobroga dogadja u gradu... ali mislim da biste trebale parkirati i poci snama!
.. zabavljale su nas do ranih jutarnjih sati...
|
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
kao..
e mala jel ti tata lopov?
ona: ...
ja: jer netko mi totalno krade BMW vani. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
moja cura sjedila na nekoj klupi...ja lijepo dođem iza nje i počnem joj nešt svirat......ona me onak pogleda i kaže mi da sam dosadan.....ja nastavio svirat još par minuta i vidim ona ne reagira na mene...odem ja dalje....
...nakon 2 dana me pozvala da idemo na kavu....eto sad smo skupa.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
|
|