Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ovo totalno besmislen i neutemeljen prijedlog!
Najbolje sam godine života proveo sa prijateljima na klupici u parku sa prijateljima; čak su nas stanari okolnih zgrada počeli pozdravljati po gradu koliko smo vremena tamo provodili. Naravno, nismo razbijali, a negdje do 11 navečer bi nestali iz parka i pri tome pokupili smeće koje smo napravili (prazne boce, vrećice, kutije cigareta i sl.), tako da nikome nismo smetali.
Jebemu, čak su nam i starci znali ponekad navratiti da vide 'što ima'!
Ne kužim zašto bi netko zabranjivao druženje po parkovima uz bambus, pivo i što već? Smeta mu ili što?
Mislim, prvo rogobore kako mladež treba nekako namamiti van iz zadimljenih kafića, a sada bi ih silom vratili tamo. Ili imaju nekakav plan sabirnih logora za njih, da se jadni roditelji ne brinu?
Bah, bljuje mi se od ovakvih besmislica i od činjenice da moram komentirati ovakav stupidan prijedlog! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
tyler_durden je napisao/la: ›
Zar nije bolje kući pozvati ekipu i opit' se u finom i toplom prostoru (ili klimatiziranom.ak' je ljeto) te se onda spustiti u grad ? Luzer koji vozi bira se po principu duža-kraća slamka.
ps
Mislim da se po komentarima na temu jasno može vidjeti tko živi sam ,a tko živi sa starcima...
|
jedna od glupljih izjava na ovu temu...
ne nije bolje sjediti u kući neg na nekoj klupici jer si na zraku,s mogućnošću okupljanja više ljudi,
i zbilja nema veze tko gdje živi |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
A šta će sada biti sa svim onima u parkiću kod Cadillaca???!! To ja vas pitam!!
Ma zaboli me živo za taj zakon, iskreno. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
spin
Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A šta će sada biti sa svim onima u parkiću kod Cadillaca???!! To ja vas pitam!!
Ma zaboli me živo za taj zakon, iskreno.
|
Vodi si ih kući svojoj mami pa nek njoj urliću u 2 sata noći. |
|
|
|
|
|
spin
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovo totalno besmislen i neutemeljen prijedlog!
Najbolje sam godine života proveo sa prijateljima na klupici u parku sa prijateljima; čak su nas stanari okolnih zgrada počeli pozdravljati po gradu koliko smo vremena tamo provodili. Naravno, nismo razbijali, a negdje do 11 navečer bi nestali iz parka i pri tome pokupili smeće koje smo napravili (prazne boce, vrećice, kutije cigareta i sl.), tako da nikome nismo smetali.
Jebemu, čak su nam i starci znali ponekad navratiti da vide 'što ima'!
Ne kužim zašto bi netko zabranjivao druženje po parkovima uz bambus, pivo i što već? Smeta mu ili što?
Mislim, prvo rogobore kako mladež treba nekako namamiti van iz zadimljenih kafića, a sada bi ih silom vratili tamo. Ili imaju nekakav plan sabirnih logora za njih, da se jadni roditelji ne brinu?
Bah, bljuje mi se od ovakvih besmislica i od činjenice da moram komentirati ovakav stupidan prijedlog!
|
e kad bi svi bili takvi kao tvoja ekipa, sada uopće o ovoj temi ne bi ni raspravljali. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
spin je napisao/la: ›
e kad bi svi bili takvi kao tvoja ekipa, sada uopće o ovoj temi ne bi ni raspravljali.
|
Bez obzira na ekipu - ova je tema glupa! Uključio sam se tek sada kad vidim da se ne radi o nečijoj šali, već o 'ozbiljnom' prijedlogu. Jebote, kao da živim u fakin rusiji... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tyler_durden je napisao/la: ›
Zar nije bolje kući pozvati ekipu i opit' se u finom i toplom prostoru (ili klimatiziranom.ak' je ljeto) te se onda spustiti u grad ? Luzer koji vozi bira se po principu duža-kraća slamka.
ps
Mislim da se po komentarima na temu jasno može vidjeti tko živi sam ,a tko živi sa starcima...
|
jedna od glupljih izjava na ovu temu...
ne nije bolje sjediti u kući neg na nekoj klupici jer si na zraku,s mogućnošću okupljanja više ljudi,
i zbilja nema veze tko gdje živi
|
Ono sorry što nemamo zajedničko poimanje dobre zabave...na daj Bože da netko ima drugačije mišljenje. |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
@tyler_durden - Recimo, ja ne živim sa starcima, a svejedno volim nekad izaći van i na klupi u parku ili na promenadi popiti koje pivo. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
Anastazija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@tyler_durden - Recimo, ja ne živim sa starcima, a svejedno volim nekad izaći van i na klupi u parku ili na promenadi popiti koje pivo.
|
Svatko radi ono što više voli.
Ja više volim komfor.Kauč,fotelja,WC...pa nisam valjda jedini ? Ili jesam ? |
|
|
|
|
|
spin
|
@tyler_durden - Recimo, ja ne živim sa starcima, a svejedno volim nekad izaći van i na klupi u parku ili na promenadi popiti koje pivo.
|
Na promenadi popiti PIVO i to ne jedno nego "koje" ??? Anastazija, pretpostavljam da bi trebala biti žensko, a jesi li sigurna da jesi???
Mislm, ono cuganje i klupica, park... mene neodoljivo asocira na one jadne beskućnike koji su se odali alkoholu i nikako mi ne ide u glavu da se jedna mlada ženska osoba tako ponaša i u tome uživa.
Alo!!! tko tu nije normalan??? |
|
|
|
|
|
spin
|
tyler_durden je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Svatko radi ono što više voli.
Ja više volim komfor.Kauč,fotelja,WC...
|
...pivo iz frižidera, konobara.
ne, nisi jedini.
|
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
a cekaj, zensko ne smije pit pivo?
spin - lijecenje pod HITNO! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
to mi je slicno kao ono primitivno razmisljanje koje smo vec komentirali, ljudi kojima se gadi vidjeti zensku osobu da vani pije veliko pivo... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
predobro... |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |