Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zabraniti konzumiranje alkohola na javnim površinama?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.09.2008. 12:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovo totalno besmislen i neutemeljen prijedlog!
Najbolje sam godine života proveo sa prijateljima na klupici u parku sa prijateljima; čak su nas stanari okolnih zgrada počeli pozdravljati po gradu koliko smo vremena tamo provodili. Naravno, nismo razbijali, a negdje do 11 navečer bi nestali iz parka i pri tome pokupili smeće koje smo napravili (prazne boce, vrećice, kutije cigareta i sl.), tako da nikome nismo smetali.
Jebemu, čak su nam i starci znali ponekad navratiti da vide 'što ima'!
Ne kužim zašto bi netko zabranjivao druženje po parkovima uz bambus, pivo i što već? Smeta mu ili što?
Mislim, prvo rogobore kako mladež treba nekako namamiti van iz zadimljenih kafića, a sada bi ih silom vratili tamo. Ili imaju nekakav plan sabirnih logora za njih, da se jadni roditelji ne brinu?
Bah, bljuje mi se od ovakvih besmislica i od činjenice da moram komentirati ovakav stupidan prijedlog!

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
justice

Ukupno postova: 1371
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 23.09.2008. 13:16 
Naslov:  

tyler_durden je napisao/la: ›
Zar nije bolje kući pozvati ekipu i opit' se u finom i toplom prostoru (ili klimatiziranom.ak' je ljeto) te se onda spustiti u grad ? Luzer koji vozi bira se po principu duža-kraća slamka.
ps
Mislim da se po komentarima na temu jasno može vidjeti tko živi sam ,a tko živi sa starcima... Embarassed Smile

jedna od glupljih izjava na ovu temu...
ne nije bolje sjediti u kući neg na nekoj klupici jer si na zraku,s mogućnošću okupljanja više ljudi,
i zbilja nema veze tko gdje živi

Ukupno postova: 2665
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.09.2008. 13:51 
Naslov:  

A šta će sada biti sa svim onima u parkiću kod Cadillaca???!! To ja vas pitam!!

Ma zaboli me živo za taj zakon, iskreno.

Ukupno postova: 225
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.09.2008. 14:20 
Naslov:  

insomnia je napisao/la (Pogledaj post): › A šta će sada biti sa svim onima u parkiću kod Cadillaca???!! To ja vas pitam!!

Ma zaboli me živo za taj zakon, iskreno.

Vodi si ih kući svojoj mami pa nek njoj urliću u 2 sata noći.

spin

Zabranjen pristup
Post Postano: 23.09.2008. 14:21 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la (Pogledaj post): › Ovo totalno besmislen i neutemeljen prijedlog!
Najbolje sam godine života proveo sa prijateljima na klupici u parku sa prijateljima; čak su nas stanari okolnih zgrada počeli pozdravljati po gradu koliko smo vremena tamo provodili. Naravno, nismo razbijali, a negdje do 11 navečer bi nestali iz parka i pri tome pokupili smeće koje smo napravili (prazne boce, vrećice, kutije cigareta i sl.), tako da nikome nismo smetali.
Jebemu, čak su nam i starci znali ponekad navratiti da vide 'što ima'!
Ne kužim zašto bi netko zabranjivao druženje po parkovima uz bambus, pivo i što već? Smeta mu ili što?
Mislim, prvo rogobore kako mladež treba nekako namamiti van iz zadimljenih kafića, a sada bi ih silom vratili tamo. Ili imaju nekakav plan sabirnih logora za njih, da se jadni roditelji ne brinu?
Bah, bljuje mi se od ovakvih besmislica i od činjenice da moram komentirati ovakav stupidan prijedlog!

e kad bi svi bili takvi kao tvoja ekipa, sada uopće o ovoj temi ne bi ni raspravljali.

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 23.09.2008. 14:30 
Naslov:  

spin je napisao/la: ›
e kad bi svi bili takvi kao tvoja ekipa, sada uopće o ovoj temi ne bi ni raspravljali.

Bez obzira na ekipu - ova je tema glupa! Uključio sam se tek sada kad vidim da se ne radi o nečijoj šali, već o 'ozbiljnom' prijedlogu. Jebote, kao da živim u fakin rusiji...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
tyler_durden

Ukupno postova: 295
Post Postano: 23.09.2008. 15:07 
Naslov:  

justice je napisao/la (Pogledaj post): ›
tyler_durden je napisao/la: ›
Zar nije bolje kući pozvati ekipu i opit' se u finom i toplom prostoru (ili klimatiziranom.ak' je ljeto) te se onda spustiti u grad ? Luzer koji vozi bira se po principu duža-kraća slamka.
ps
Mislim da se po komentarima na temu jasno može vidjeti tko živi sam ,a tko živi sa starcima... Embarassed Smile

jedna od glupljih izjava na ovu temu...
ne nije bolje sjediti u kući neg na nekoj klupici jer si na zraku,s mogućnošću okupljanja više ljudi,
i zbilja nema veze tko gdje živi

Ono sorry što nemamo zajedničko poimanje dobre zabave...na daj Bože da netko ima drugačije mišljenje.

Anastazija
Ukupno postova: 689
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.09.2008. 18:43 
Naslov:  

@tyler_durden - Recimo, ja ne živim sa starcima, a svejedno volim nekad izaći van i na klupi u parku ili na promenadi popiti koje pivo.

Ukupno postova: 295
Post Postano: 23.09.2008. 20:21 
Naslov:  

Anastazija je napisao/la (Pogledaj post): › @tyler_durden - Recimo, ja ne živim sa starcima, a svejedno volim nekad izaći van i na klupi u parku ili na promenadi popiti koje pivo.

Svatko radi ono što više voli.
Ja više volim komfor.Kauč,fotelja,WC...pa nisam valjda jedini ? Ili jesam ?

spin

Zabranjen pristup
Post Postano: 23.09.2008. 21:47 
Naslov:  

Anastazija je napisao/la (Pogledaj post): › @tyler_durden - Recimo, ja ne živim sa starcima, a svejedno volim nekad izaći van i na klupi u parku ili na promenadi popiti koje pivo.

Na promenadi popiti PIVO i to ne jedno nego "koje" ??? Anastazija, pretpostavljam da bi trebala biti žensko, a jesi li sigurna da jesi???

Mislm, ono cuganje i klupica, park... mene neodoljivo asocira na one jadne beskućnike koji su se odali alkoholu i nikako mi ne ide u glavu da se jedna mlada ženska osoba tako ponaša i u tome uživa.

Alo!!! tko tu nije normalan??? Shocked Shocked Shocked

spin

Zabranjen pristup
Post Postano: 23.09.2008. 21:49 
Naslov:  

tyler_durden je napisao/la (Pogledaj post): ›

Svatko radi ono što više voli.
Ja više volim komfor.Kauč,fotelja,WC...

...pivo iz frižidera, konobara.

ne, nisi jedini.
Wink

kudjaokomtiskokom

Ukupno postova: 252
Post Postano: 23.09.2008. 22:55 
Naslov:  

a cekaj, zensko ne smije pit pivo? Shocked
spin - lijecenje pod HITNO! Rolling Eyes

Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 23.09.2008. 22:58 
Naslov:  

to mi je slicno kao ono primitivno razmisljanje koje smo vec komentirali, ljudi kojima se gadi vidjeti zensku osobu da vani pije veliko pivo...

Ukupno postova: 656
Post Postano: 23.09.2008. 23:11 
Naslov:  

predobro...

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 23.09.2008. 23:29 
Naslov:  

@spin

malo te pucaju predrasude i stereotipi, ha?

Skoči u forum: