Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Keleminec: Umjesto autobusnog kolodvora, Đapić nezakonito izgradio kuću

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.02.2009. 0:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ginger je napisao/la: › Misliš: Vesne Balenović?
Oprosti... Žena se zove Vesna. Sorry...
Da, mislio sam na nju, ali je mozak imao pomak u odnosu na jagodice. Nesto ti posebno smeta jedno od ta dva imena, ili je nesto drugo uzrok fiksacije?

Btw. ne radi se ovdje samo o njih dvije, nego o tisucama onih cija imena su ostala nepoznata i stotinama tisuca onih koji mnogot toga znaju, aali ne zele govoriti, jer su vidjeli kako zavrsavaju Ankice, Vesni, Radjenovici...

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 17.02.2009. 7:59 
Naslov:  

Što kažeš da napravimo speaker's corner u gradu pa neka ljudi pričaju....

Ukupno postova: 4291
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.02.2009. 8:54 
Naslov:  

TataMata je napisao/la: ›
Što kažeš da napravimo speaker's corner u gradu pa neka ljudi pričaju....

zgodna ideja, samo mi se čini da bi kod nas prigodno odmah preko puta bio batine corner.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Monstrum

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.02.2009. 9:28 
Naslov:  

ili snajper corner na jednoj od zgrada

snaša

Ukupno postova: 820
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2009. 10:17 
Naslov:  

I ja imam isti dojam..nažalost.
A što je još žalosnije..ja jednostavno ne vjerujem da bi i promjena političara u foteljama nešto dobra donjela..odoše jedni..dođoše drugi..jedni gori od drugih..

Ukupno postova: 29
Post Postano: 17.02.2009. 18:56 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la: ›
Ginger je napisao/la: › Misliš: Vesne Balenović?
Oprosti... Žena se zove Vesna. Sorry...
Da, mislio sam na nju, ali je mozak imao pomak u odnosu na jagodice. Nesto ti posebno smeta jedno od ta dva imena, ili je nesto drugo uzrok fiksacije?

Btw. ne radi se ovdje samo o njih dvije, nego o tisucama onih cija imena su ostala nepoznata i stotinama tisuca onih koji mnogot toga znaju, aali ne zele govoriti, jer su vidjeli kako zavrsavaju Ankice, Vesni, Radjenovici...

Ma, ništa od svega, žene su o.k. Zviždačice. Nego, i ja sam negdje napisala krivo ime za g-đu Pevec. Ja napisala Dragica, a netko mi poslije rekao da se ne zove tako (demd, opet sam zaboravila kako!). Nekako me njezina glazba više podsjeća na Dragicu...

brkson
Ukupno postova: 60
Post Postano: 17.02.2009. 19:00 
Naslov:  Re: Keleminec: Umjesto autobusnog kolodvora, Đapić nezakonito izgradio kuću

Višnja

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 17.02.2009. 19:42 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la: › Što kažeš da napravimo speaker's corner u gradu pa neka ljudi pričaju....
To je imalo smisla netom nakon rata, dok su ljudi jos vjerovali da se isplatilo ginuti i da su po rovovima trunuli za bolje sutra.

Danas, kada su svi osumnjiceni za pljacke oslobodjeni i slobodno setaju gradom, a izbatinani svi oni koji previse znaju i pricaju - zamisao speakers corcera zvuci kao dobra sala ili mamac u koji bi se pecali svi mazohisti zeljni batina, javne sotonizacije i gubitka posla/polozaja/ugleda.

Hrvatska se, kao zemlja naroda koji se nasao u poziciji u kojoj se narodi nalaze jednom u 500 godina, izrodila u najgnjusniji moguci sustav - multidimenzionalno jednoumlje - nekoliko paralelnih "partija", klanovanje, nepotizam i korupcionasko milovanje ruku. Strucnjaci i intelektualci uglavnom rekli zbogom i zgiljali vanka... na njihovo mjesto "ispuzalo podzemlje", krezubi recitatori parola i dojucerasnji marginalci...
Vidim da si u bedu, djelimice i opravdano, ali to nije moj stil. Treba ustrajati i raditi da nam u gradu bude bolje, primjere za optimizam i nadu ja vidim svakodnevno....

Ukupno postova: 90
Post Postano: 18.02.2009. 23:01 
Naslov:  

Skoči u forum: