Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ginger je napisao/la: ›
Misliš: Vesne Balenović?
Oprosti... Žena se zove Vesna. Sorry...
|
Da, mislio sam na nju, ali je mozak imao pomak u odnosu na jagodice. Nesto ti posebno smeta jedno od ta dva imena, ili je nesto drugo uzrok fiksacije?
Btw. ne radi se ovdje samo o njih dvije, nego o tisucama onih cija imena su ostala nepoznata i stotinama tisuca onih koji mnogot toga znaju, aali ne zele govoriti, jer su vidjeli kako zavrsavaju Ankice, Vesni, Radjenovici... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Što kažeš da napravimo speaker's corner u gradu pa neka ljudi pričaju.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la: ›
Što kažeš da napravimo speaker's corner u gradu pa neka ljudi pričaju....
|
zgodna ideja, samo mi se čini da bi kod nas prigodno odmah preko puta bio batine corner. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ili snajper corner na jednoj od zgrada |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
I ja imam isti dojam..nažalost.
A što je još žalosnije..ja jednostavno ne vjerujem da bi i promjena političara u foteljama nešto dobra donjela..odoše jedni..dođoše drugi..jedni gori od drugih.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
Ginger
Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ginger je napisao/la: ›
Misliš: Vesne Balenović?
Oprosti... Žena se zove Vesna. Sorry...
|
Da, mislio sam na nju, ali je mozak imao pomak u odnosu na jagodice. Nesto ti posebno smeta jedno od ta dva imena, ili je nesto drugo uzrok fiksacije?
Btw. ne radi se ovdje samo o njih dvije, nego o tisucama onih cija imena su ostala nepoznata i stotinama tisuca onih koji mnogot toga znaju, aali ne zele govoriti, jer su vidjeli kako zavrsavaju Ankice, Vesni, Radjenovici...
|
Ma, ništa od svega, žene su o.k. Zviždačice. Nego, i ja sam negdje napisala krivo ime za g-đu Pevec. Ja napisala Dragica, a netko mi poslije rekao da se ne zove tako (demd, opet sam zaboravila kako!). Nekako me njezina glazba više podsjeća na Dragicu... |
|
|
|
|
|
brkson Ukupno postova: 60 Spol: Nebitno
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la: ›
Što kažeš da napravimo speaker's corner u gradu pa neka ljudi pričaju....
|
To je imalo smisla netom nakon rata, dok su ljudi jos vjerovali da se isplatilo ginuti i da su po rovovima trunuli za bolje sutra.
Danas, kada su svi osumnjiceni za pljacke oslobodjeni i slobodno setaju gradom, a izbatinani svi oni koji previse znaju i pricaju - zamisao speakers corcera zvuci kao dobra sala ili mamac u koji bi se pecali svi mazohisti zeljni batina, javne sotonizacije i gubitka posla/polozaja/ugleda.
Hrvatska se, kao zemlja naroda koji se nasao u poziciji u kojoj se narodi nalaze jednom u 500 godina, izrodila u najgnjusniji moguci sustav - multidimenzionalno jednoumlje - nekoliko paralelnih "partija", klanovanje, nepotizam i korupcionasko milovanje ruku. Strucnjaci i intelektualci uglavnom rekli zbogom i zgiljali vanka... na njihovo mjesto "ispuzalo podzemlje", krezubi recitatori parola i dojucerasnji marginalci...
|
Vidim da si u bedu, djelimice i opravdano, ali to nije moj stil. Treba ustrajati i raditi da nam u gradu bude bolje, primjere za optimizam i nadu ja vidim svakodnevno.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
DeusExMachina Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
|